just_do_it Публикувано Април 16, 2015 Публикувано Април 16, 2015 1. Здравейте,избрах си микрофон и предусилвател (Studio Projects B1 и Studio Projects VTB1),искам да попитам какво мислите за комбинацията и ако можете да ми препоръчате някой качествен сайт за закупуването на тези продукти. 2. Компетентните ако могат да ми препоръчат ефикастна звукова карта. 3.Благодаря предварително.Нов съм в тая сфера и всеки вид помощ ще ми е полезен. Цитирай
misterj Отговорено Април 17, 2015 Отговорено Април 17, 2015 Супер си. Сега отвори търсачката и ще получиш отговори дори на въпроса ти как се свързват. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 17, 2015 Отговорено Април 17, 2015 Ако само ще записваш в компа по-добре си вземи аудио интерфейс вместо този преамп. Цитирай
just_do_it Отговорено Април 17, 2015 Автор Отговорено Април 17, 2015 (Редактирано) И това ми е като идея ,focustrite scarlett solo е добър вариант. Редактирано Април 17, 2015 от just_do_it Цитирай
Recommended Posts