Jump to content
Българският форум за музиканти

just_do_it

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от just_do_it

  1. И това ми е като идея ,focustrite scarlett solo е добър вариант.
  2. 1. Здравейте,избрах си микрофон и предусилвател (Studio Projects B1 и Studio Projects VTB1),искам да попитам какво мислите за комбинацията и ако можете да ми препоръчате някой качествен сайт за закупуването на тези продукти. 2. Компетентните ако могат да ми препоръчат ефикастна звукова карта. 3.Благодаря предварително.Нов съм в тая сфера и всеки вид помощ ще ми е полезен.
  3. Благодаря за отговора,междудругото аз точно този аудиоинтерфейс бях си подбрал.И така на въпроса.Вчера ми предложиха един behringer b1(оригинален е ,в тва нямам съмнение) ,на ниска цена и се питам дали да го взема.Дали ще е добре с него да се записват вокалите.Иначе Shure SM58 e добра алтернатива.
  4. Здравейте,знам че тази тема сте я разтягали много ,но ето и моя случай. Искам да записвам вокал (Рап-предимно),търся си микрофон,като цената да не бъде повече от 200 лв и Аудио интерфейс на цена до 200 лв.Това е като цяло.Не се нуждая от нищо по-специално засега.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.