Sabian Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Ми кво да ви кажа. Аз живея в къща с гараж и в него си свиря... Това, че си в къща обаче, колкото и да ви е чудно, въобще не значи че няма да имаш проблеми със съседите. Аз въпреки всичко и изолация с един пласт вата имам, даже на вратата откам улицата и стереопор 3см плюс ватата сам сложил и не стига, че е изолирано и се чува 10 пъти по-малко от преди съседите идиоти си остават същите. Тея дето живеят до нас веднаж не са се оплакали и не са ми създавали проблеми, а тая отсреща дето е на третия етаж и чува 5 пъти по-слабо вика и кварталния да се оплаква и пука гумите на бащата от злоба и въобще се опитва да се заяжда квото и да направя Ма номера е да не му пука на човек и да не свири в позволените от закона часове(от 2 до четири на обяд не и преди 10 сутринта също и след 8 вечерта) щото кварталния като идва и вика "ми той не свири в забранени часове - в двора си е - в правото си е" и оная патица немаше кво да направи повече Цитирай
xSKACOREx Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Само да поясня, че акаунтът не е мой, когато си направя такъв (XC) ще пиша с него, но за момента немога да намеря откъде, пък ме засърбяха ръцете В началото свирех в едно мазе, но бабата отгоре идваше и точно това казваше: "от два до 4 и от десет до 6 има закони в тая държава" сега като си купя собствен set ще свиря в една отделна стая (аз живея в къща), но не знам как ще реагират съседите, значи от едната страна има прозорец и през него на не повече от 10 метра е къщата им, а пък от другата страна има долепена къща , като разстоянието между двете е около 40-50 см , и не знам те там как ще се справqт. мисля по-късно да направя там репетиционна за да можем да свирим цялата група, та тогава не знам какво ще им е на съседите...по-бързо да се учат да слушат skacore, 'щото и brass секцията е доста изнервяща като я слушаш 8 часа....... модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
MadLemon Отговорено Януари 4, 2012 Отговорено Януари 4, 2012 Аз си търся помещения под наем и за сега винаги съм намирал къде да свиря. Ходиш, питаш, разпитваш и се намира. Сега имам едни кисели съседи, но с тях се разбрахме, че мога да свиря до 22ч. което ми е приемливо, тъй като до 19ч. съм наработа Преди това бях в едни складови помещения където можеше да се свири 24 часа в денонощието ама беше много скъпо и неутоплено. Препоръчвам да се търси по читалища, складови помещения, бивши заводи, отдалечени постройки, които най-често се намират около индустрялните зони, но има и около по-цивилизованите места в града. Успех на всички и както се спомена - Много свирене и да не ви пука, ако има проблеми свирете в законното време .. Цитирай
darmonko Отговорено Януари 5, 2012 Отговорено Януари 5, 2012 Ееее с тази тема си върнах стари тийнейджърски спомени от 2-те години свирене у нас в панелка на 4-тия етаж. Чак им се чудя на комшиите как до полиция не се е стигало, само до остри протести и гневни погледи . От време на време съседът отдолу се включваше като перкусионист по радиатора уж в знак на протест, ама аз му повтарях ритмиките и си правехме дуети. Иначе както и да изолираш звука вибрациите си остават и ако имаш съседи имаш и проблеми Цитирай
a1RwalK Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 Аз живея в панелка на третия етаж, на втория, директно отдолу, апартаментът пак е мой. Много съм се чудил какво да скалъпя че да мога да свиря както си трябва, а не с нек'ви заглушители, падове или електроники. По едно време си мислех за изолация на една стая около която почти във всички посоки се пада моя собственост(без отдолу и долу диагонал - там е помещението с пощите на блока, което ме притеснява защото именно подът ще резонира най-много....), но след като посъбрах малко информация си дадох сметка че няма смисъл. Издирвал съм няк'ви мазета и помещения в целия квартал(трафопостове, читалища, училища) но без успех за момента. А иначе в началото, даже сме правили репетиции с групата директно в апартамента... Цитирай
e-dinko Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 (Редактирано) По въпроса Има ли ентусиасти, които биха искали заедно да потърсим и се подслоним в подходящо помещение, за да не безпокоим съседите? Да направим нещо като кооперация на барабанчици Редактирано Януари 7, 2012 от e-dinko 1 Цитирай
Лими Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 ^ Аз не съм бараБанист, но ме бройте и мен! Най-добре в къща с подходящо мазе за репетиции. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2012 Отговорено Януари 9, 2012 Купете си направо цял блок, от толкоз дръмери у Форума все ще се намерят 10-15 човека... 1 Цитирай
e-dinko Отговорено Януари 9, 2012 Отговорено Януари 9, 2012 Думата кооперация си заслужава шеговитото отношение Все пак може и да се получи нещо Цитирай
prodanoff Отговорено Януари 28, 2012 Отговорено Януари 28, 2012 Хих аз си свиря от 2-3 години в кооперация на последния етаж(5-и) и само в началото имах проблеми. Но повечето хора се кефят като свиря с групата даже има и музиканти в същата сграда, пък и живея на сравнително шумно място Цитирай
Recommended Posts