just_do_it Публикувано Март 8, 2015 Share Публикувано Март 8, 2015 Здравейте,знам че тази тема сте я разтягали много ,но ето и моя случай. Искам да записвам вокал (Рап-предимно),търся си микрофон,като цената да не бъде повече от 200 лв и Аудио интерфейс на цена до 200 лв.Това е като цяло.Не се нуждая от нищо по-специално засега.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
НиколайGK Отговорено Март 8, 2015 Share Отговорено Март 8, 2015 (Редактирано) Че бюджетът ти е златен (почти)... Focusrite Scarlett Solo + Shure SM58 за 430 лева общо и си готов, няма какво да търсиш под вола теле. Редактирано Март 8, 2015 от НиколайGK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
just_do_it Отговорено Март 8, 2015 Автор Share Отговорено Март 8, 2015 (Редактирано) Че бюджетът ти е златен (почти)... Focusrite Scarlett Solo + Shure SM58 за 430 лева общо и си готов, няма какво да търсиш под вола теле. Благодаря за отговора,междудругото аз точно този аудиоинтерфейс бях си подбрал.И така на въпроса.Вчера ми предложиха един behringer b1(оригинален е ,в тва нямам съмнение) ,на ниска цена и се питам дали да го взема.Дали ще е добре с него да се записват вокалите.Иначе Shure SM58 e добра алтернатива. Редактирано Март 8, 2015 от just_do_it Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterj Отговорено Март 9, 2015 Share Отговорено Март 9, 2015 Чак ми стана смешно да прочета за оригинален Beringer. Фалшивите къде ги правят? Щото нали - ако не е китайско, не е оригинално. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LP1 Отговорено Април 9, 2015 Share Отговорено Април 9, 2015 Здравейте препоръчайте ми някаква звукова карта, че са ми тъмна Индия, просто искам да записвам на компютъра с цел анализ, микрофони и смесителен пулт имам но не и карта, тази FOCUSRITE SCARLETT SOLO ми се струва подходяща , какъв софт ще трябва за да я ползвам, просто за сингбек и вокал. Мерси предварително ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts