Jordan_J Отговорено Март 19, 2015 Отговорено Март 19, 2015 V-образно EQ.... Анатемааааа !! V-образно EQ е единствения начин да накараш Марк 4 да зазвучи както трябва Повярвай ми!! 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Март 19, 2015 Автор Отговорено Март 19, 2015 (Редактирано) ^С jabs си имаме една закачка за V EQ-то, той просто тролна лекичко А така между другото като споменах тролване... Джо Бонамаса Я се шегува, я не, ще разберем скоро. Във всеки майтап има по малко истина. Факт е, че знае какво държи. https://instagram.com/p/0YpokTyNz-/ Редактирано Март 19, 2015 от G.Varbanov 1 Цитирай
synchu Отговорено Март 19, 2015 Отговорено Март 19, 2015 Джо е сериозен маниак на тема оборудване, в значително по-висока степен от много голяма част от вкл. форум маниаците. Той винаги знае какво държи Цитирай
G.Varbanov Отговорено Март 20, 2015 Автор Отговорено Март 20, 2015 Не бих се изненадал ако скоро видим Kemper в rig-a му Цитирай
G.Varbanov Отговорено Март 20, 2015 Автор Отговорено Март 20, 2015 (Редактирано) Сигурно би казал същото за Vai и Petrucci преди време. Хората са широкосркоени и се доверяват на ушите си, а не на традиции. Място за лампите винаги има в студиото и личните колекции. За път/сцена аз бих заложил на всичко, което се доближава дори минимално до истината. Редактирано Март 20, 2015 от G.Varbanov Цитирай
synchu Отговорено Март 20, 2015 Отговорено Март 20, 2015 Тука си греда На Вай никога не съм му бил фен (това абсолютно не е свързано с признанието ми към китарните му умения), а и за Петручи мнението по отношение на преминаването от една технология към друга е сходно - но виж музиката ми харесва (не цялата дискография, но имам доста любими) При Джо причините биха били други, но би ме изненадал, не чак толкова, но би ме изненадал ако се появи по този начин (дано не го направи единично в някой бар, което после да се превърне в поредната сензация, защото той има навика да си сменя риговете на няколко месеца, през няколко концерта - така че едно появяване нищо не означава ). Има няколко други китаристи, които биха ме шокирали обаче Цитирай
G.Varbanov Отговорено Март 20, 2015 Автор Отговорено Март 20, 2015 (Редактирано) AC/DC за мен биха били най-големия шок, изброй твоите Важно е да се отчете, че някои музиканти разчитат на процесорите за целия си чейн, а други ги ползват само за ефектите. Все още не са много групите, които са заменили целия си чейн. Още ги има големите ракове, но постепенно се стопяват. А ако имаш Signature усилватели е съвсем трудно да не се появяваш с тях в rig-a. Редактирано Март 20, 2015 от G.Varbanov Цитирай
TONY Отговорено Март 20, 2015 Отговорено Март 20, 2015 IK Multimedia Amplitube 2 software used on the "Black Ice" album - AC/DC 1 Цитирай
Recommended Posts