Dean Публикувано Март 1, 2015 Публикувано Март 1, 2015 (Редактирано) Нещо много познато и най-накрая и Реб Бийч да се прояви ,ама май така и ще е занапред ,вече като го няма Дъг Олдрич. Редактирано Март 1, 2015 от Dean 1 Цитирай
zanev 70 Отговорено Март 1, 2015 Отговорено Март 1, 2015 ..хм ..не знам чия е концепцията за саунда ,но първото нещо , което ми прави впечатление и при това не добро са наличието на разни видове ревербератори и дилеи , които така омазват записа ..на моменти много яко ... не знам защо така са го направили ...обикновенно групите в последо време се стремят към по стегнато звучене ....а тук е обратно ...хм ... ...иначе няма какво да се говори за парчетата от този период , нито за Реб като китарист - там нещата са ясни ... може би защото няма толкова много ревербератори и прочие мазни .... 1 Цитирай
Claypool Отговорено Март 2, 2015 Отговорено Март 2, 2015 Гледах клипа - зле е. Кому е нужно такова самоцелно самокавъриране? Сетих се - за българския пазар е сделано парчето. Ще предизвика носталгия по рока през соца и бесни продажби на новия албум в България. Цитирай
Heartman Отговорено Март 2, 2015 Отговорено Март 2, 2015 Като гледам КАвърдейл си е облякъл и старото йекенце от 89-та година и сам си прави кавъри.Старост-нерадост всеки иска да е forever young.Много харесвам Снейк и Ковърдейл,ама нещата отиват на зле.Ясно е че той вече едва пее,но предните албуми бяха яки.Едва ли ще може да се надмине като когато е бил млад.Така че слаб опит.Наистина много дилей и мазня и най-после соло на Реб. Цитирай
serengeti Отговорено Март 2, 2015 Отговорено Март 2, 2015 Ха някакви малки човечета плюят по Ковърдейл,смехххх. Цитирай
Claypool Отговорено Март 2, 2015 Отговорено Март 2, 2015 (Редактирано) Млад - млад, колко да съм млад, че при положение първият ми съзнателен рок албум беше The Wall? Ковърдейл ми беше любим певец, но го загубих някъде назад в годините след прекрасните 1987 и Slip of the Tongue. Защо трябва да спестявам истината, след като за мен този вариант на Stormbringer е отвратителен? А кажи, че ти харесва. Редактирано Март 2, 2015 от Claypool Цитирай
serengeti Отговорено Март 2, 2015 Отговорено Март 2, 2015 Ковърдейл да се изсере на един вестник,тва лайно трябва да се сложи в некоя зала на славата.С извинение Цитирай
Recommended Posts