mupcku Публикувано Ноември 17, 2006 Публикувано Ноември 17, 2006 Изходна Мощност: 2 х 50W/4W (RMS) + 3 x 20W/4W (RMS) Честотна лента: 20 Hz - 20 kHz ± 2dB Отношение сигнал/шум: 90 dB Хармонични изкривявания: < 0,2% Touch Screen дисплей VFD дисплей Дистанционно управление 5.1 независимо регулиране на звуковите канали Захранващо напрежение: 220V/50Hz Брутно тегло: 9 кг. и попринцип усилвателите на елит хубави ли са?
stratocaster Отговорено Ноември 17, 2006 Отговорено Ноември 17, 2006 НИЩО на марката ЕЛИТ не е хубаво. Поне аз съм на такова мнение. каквото съм имал на елит - тотален разпад. потърси тук хубав усилвател 2-ра ръка. поне аз това мога да те посъветвам http://www.ljclub.net/
f1_sound Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 Абсолютно съм съгласен с мнението на stratocaster за марката Елит /Разбит/
разбойник Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 +1 Съгласен съм Ако искаш добър звук си вземи стерео усилвател. Втора ръка ще е по-добре ако не можеш да отделиш сериозна сума - намират се прилични неща за малко пари. Ако искаш съраунд - 5.1, имай предвид, че за модел, който да свири добре ти трябват над 1000 - 1200 лв. По-евтините не са за слушане, а за продаване :green: Характеристиките, които производителите дават в каталози и т.н. са малко ала-бала - по тях трудно ще избереш. При всяко положение гледай да е колкото може по-масивен (разбирай тежък) и с по-голяма консумация на ток (обикновено я пише на гърба или в упътването). Другият тест е на слух
Da_Fuse Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 Съглсен с останалите, но мога да те посъветвам намери си от някъде(още се намират позастоели по заложние къщи) някой стар(от '80-те години) транзисторен усилвател, защото предполагам нямаш пари за лампов, то кой ли има де!? По качество на усилването на звука се нареждат- лампов, транзисторен, и чак накрая са съвременните микросхемни усилватели(които ги знаеме що за стока са)
mupcku Отговорено Ноември 20, 2006 Автор Отговорено Ноември 20, 2006 (Редактирано) а какво ще кажете за този? - 70лв. Усилвател Fisher CA-40 Изходна мощност на 8 ома - 2 х 40 вата Входове RCA - phono tuner tape aux Изходи - щипки Корекции - 5 канален еквилайзер , loudnes Made in Japan Габаритни размери 400/220/82 мм Инфо - Kaчествено транзисторно усилвателче с вграден еквилайзер Забележки - Леки забележки по външния вид! Редактирано Ноември 20, 2006 от mupcku
Da_Fuse Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 Ако работи нормално зимай и бягай :killyou: , че за японска машина транзисторна си е направо евтино
stratocaster Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 мен ме притеснява еквалайзера, но изглежда добър. а и малките япончета не си поплюват. общо взето навремето се е правила качествена и добре звучаща техника. а и пича от сайта е точен - няма да ти пробута умряла стока
Baby Thomas Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 По качество на усилването на звука се нареждат- лампов, транзисторен, и чак накрая са съвременните микросхемни усилватели (които ги знаеме що за стока са) Ако ми намериш лампов с ДТС декодери ще си взема тамън два! :green:
разбойник Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 Със сигурност ще звучи по-добре от "Елит"-а за който стана дума по-горе, но потърси още - за 20-30 лв. отгоре би могъл да намериш някой по-добър, според мен.
the_hood_star Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 (Редактирано) имам такъв усливател ''ELITE'' и да ви кажа по добре е от нищо особено ако се напраят настройките от компа , щото при него за настройки и дума не може да става. ако някой разполага с ненужно дистанционно може да мо го прати ще си го платя . скайпа ми е ivkonti1974 Редактирано Март 5, 2011 от the_hood_star
Baby Thomas Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 Каза той 5 години по-късно и темата бе заключена...
Recommended Posts