Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Вариантите са много. Това, което ми хрумва за момента е, че вероятно при експорта избираш грешни аутпути понякога. Другия вариант е да е просто бъг - казвам го защото при Cubase 4 има такъв проблем понякога.

Трябва да дадеш подробна информация какво точно правиш преди експорта и по време на него, щото тая картинка не дава никаква представа.

Отговорено (Редактирано)

Мерси,ще ги провея тия аутпути и путпути :greenangel: ,по вероятно е наистина да е бъг...

Редактирано от sardaesox
Отговорено (Редактирано)

Благодарско много ,проблема се оправи ,не знам кога съм бъзикнал аутпута да е на стерео вместо на аут>таскам стерео,но всичко е от там!Кой знае кога щях да го забележа ако не бяхте ме насочили къде да търся :thumbs_up:

Редактирано от sardaesox
Отговорено

Значи аз пича го разбрах какво иска да направи,как да запише барабаните.В момента нямам инсталиран точно този софт ,но имам Groove Agent ,който е на същия принцип.Пробвах по няколко начина да запиша трака при положение ,че съм пуснал плъгина на самоход и не се получаваше.Стана ми интересно и се порових още малко!!!И така намерих скрити настройки в плъгина от които работата стана.Там пише така:MIDI OUTPUT-и си избрах опцията RECORD TO FILE.Не ми се рови оп дисковете да инсталирам другите барабани за да проверя и там как стоят нещата,но не е зле да провериш за скрити настройки.Под скрити имам предвид такива които не се виждат върху интерфейса на модула,а те просто се намират в някое ъгълче и върху някое надписче ,където въобще не си очаквал да има някъкви опции,Специално на Groove Agent се намират върху самия му надпис,но само ако цъкнеш с мишката можеш да разбереш ,че го има.Ако съм бил полезен по някакъв начин ще се радвам.Чао :)

Отговорено
Не става дума колко ти разпознава системата като тотал, а колко от тях ще ти позволи да ползваш за една програма!

Чесане на езици!

Има си /3GB switch който се пише в boot.ini и позволява да се allocate-ват максимум 3гб памет на приложение.

http://www.microsoft.com/whdc/system/platf...PAE/PAEmem.mspx

Отговорено

Тъй, пиша си песничка в guitar pro. Експортвам си я в midi. Правя нов проект в кюбейс, импортвам мидито и искам да накарам еди кой си трак да звучи като еди кой си инструмент. Тоест примерно си пиша китара и в кюбейс искам да звучи с някакъв оувърдрайв и т.н.

Как става тоя номер?

Отговорено

С ВСТ. Примерно Cakewalk TTS-1. В него има всякакви инструменти. Разбира се, качеството е повече от отвратително, но няма да намериш добра китара. Всъщност имаше една, ма не се намира из "нашите сайтове" а е към 300 евро, ма в момента не се сещам името й (тая дето имаха от същите български гласове).

А и винаги е най-добре да ги изсвириш.

Отговорено

По този вАпрос мисля че ще стане само малко настроики и си готов.