BlueZone Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Вариантите са много. Това, което ми хрумва за момента е, че вероятно при експорта избираш грешни аутпути понякога. Другия вариант е да е просто бъг - казвам го защото при Cubase 4 има такъв проблем понякога. Трябва да дадеш подробна информация какво точно правиш преди експорта и по време на него, щото тая картинка не дава никаква представа. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Дава тя - не е проблемът, за който аз писах. Вижда се, че има предимно аудио тракове, така че проблемът е друг. Цитирай
sardaesox Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) Мерси,ще ги провея тия аутпути и путпути ,по вероятно е наистина да е бъг... Редактирано Май 19, 2009 от sardaesox Цитирай
sardaesox Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) Благодарско много ,проблема се оправи ,не знам кога съм бъзикнал аутпута да е на стерео вместо на аут>таскам стерео,но всичко е от там!Кой знае кога щях да го забележа ако не бяхте ме насочили къде да търся Редактирано Май 19, 2009 от sardaesox Цитирай
BlueZone Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Добре, че се е оказало това, щото иначе щеше да падне голямо мислене. Успех Цитирай
kiusha82 Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 Значи аз пича го разбрах какво иска да направи,как да запише барабаните.В момента нямам инсталиран точно този софт ,но имам Groove Agent ,който е на същия принцип.Пробвах по няколко начина да запиша трака при положение ,че съм пуснал плъгина на самоход и не се получаваше.Стана ми интересно и се порових още малко!!!И така намерих скрити настройки в плъгина от които работата стана.Там пише така:MIDI OUTPUT-и си избрах опцията RECORD TO FILE.Не ми се рови оп дисковете да инсталирам другите барабани за да проверя и там как стоят нещата,но не е зле да провериш за скрити настройки.Под скрити имам предвид такива които не се виждат върху интерфейса на модула,а те просто се намират в някое ъгълче и върху някое надписче ,където въобще не си очаквал да има някъкви опции,Специално на Groove Agent се намират върху самия му надпис,но само ако цъкнеш с мишката можеш да разбереш ,че го има.Ако съм бил полезен по някакъв начин ще се радвам.Чао Цитирай
Guest Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Не става дума колко ти разпознава системата като тотал, а колко от тях ще ти позволи да ползваш за една програма! Чесане на езици! Има си /3GB switch който се пише в boot.ini и позволява да се allocate-ват максимум 3гб памет на приложение. http://www.microsoft.com/whdc/system/platf...PAE/PAEmem.mspx Цитирай
Ex74 Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Тъй, пиша си песничка в guitar pro. Експортвам си я в midi. Правя нов проект в кюбейс, импортвам мидито и искам да накарам еди кой си трак да звучи като еди кой си инструмент. Тоест примерно си пиша китара и в кюбейс искам да звучи с някакъв оувърдрайв и т.н. Как става тоя номер? Цитирай
Fenix Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 С ВСТ. Примерно Cakewalk TTS-1. В него има всякакви инструменти. Разбира се, качеството е повече от отвратително, но няма да намериш добра китара. Всъщност имаше една, ма не се намира из "нашите сайтове" а е към 300 евро, ма в момента не се сещам името й (тая дето имаха от същите български гласове). А и винаги е най-добре да ги изсвириш. Цитирай
assdgd Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 С звукова карта на дъното,Cubase или Sonar,имат ли звук програмите или не? Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Ако питаш дали може да работиш с програмите с вградена звукова карта - в общия случай - да. Трябва да се конфигурират програмите правилно. Цитирай
rinti Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 По този вАпрос мисля че ще стане само малко настроики и си готов. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Да. Ако ще използваш Sonar, сложи си ASIO4ALL. Цитирай
Recommended Posts