mengel Отговорено Февруари 12, 2006 Share Отговорено Февруари 12, 2006 Дали изобщо е възможно това, в рамките на една сесия? :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanDTr Отговорено Февруари 12, 2006 Share Отговорено Февруари 12, 2006 Разбира се че е възможно. Това което трябва да направиш е да запишеш клика свирейки на един произволен тон в размер избран от теб, например четвъртини и след това избираш MIDI->Functions->Merge Tempo from Taping. На появилия се прозорец показваш на системата че си избрал четвъртини и че първия удар е в началото на такта и готово. Вече можеш да изтриеш ненужния трак. Получения резултат е създаване на темпо трак в темпото в което си свирил. От тук нататъка е лесно. Може да ползваш клика на кюбейса или да си съдадеш сам модел, който ще бъде винаги в темпото което си свирил. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Февруари 13, 2006 Share Отговорено Февруари 13, 2006 Мисълта ми е ако в едно парче темпото се сменя няколко пъти: примерно 4 такта 120, 8 такта 180, 16 такта 220 и т.н. По време на запис, когато минат 4-те такта 120 бпм, в следващите 8, където са 180 клика автоматично да се смени и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Февруари 13, 2006 Share Отговорено Февруари 13, 2006 ами това е още по-лесно - отваряш си темпо трака и си задаваш точно кои тактове с какво темпо да са И клика ще следва заданието... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Февруари 13, 2006 Share Отговорено Февруари 13, 2006 (Редактирано) А темпо трака може ли да се направи вирху вече съществуващи фрагменти, да речем 4 фуса. Ако не как се записва самия клик :think: ? Нещо не ми е много ясно самото създаване на темпо трака... Редактирано Февруари 13, 2006 от mengel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanDTr Отговорено Февруари 14, 2006 Share Отговорено Февруари 14, 2006 Ето малко разяснение по въпроса. Има два начина на изображение на темпо трака. Текстово и графично (ctrl)+( ще извади brouser, където може да намериш текстовото изображение. Като изпратиш курсора на желания такт на който искаш да дойде смяната на темпото и натиснеш бутона (add) ще получиш нов знак с ново темпо. Двоен клик и можеш да го промениш. Трябва да внимаваш за вида на темповата промяна (rank) или (jump). Първия вид ще промени темпото плавно от времето на предишната тактова промяна до новата, а втория ще смени темпото рязко. Същото може да се направи и в графичния режим на темпо трака - (ctrl)+(t) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Февруари 14, 2006 Share Отговорено Февруари 14, 2006 Много благодаря за инфото .То било фасулска работа ама да знаеш къде да бутнеш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Belial Отговорено Февруари 15, 2006 Share Отговорено Февруари 15, 2006 Аз имам следния проблем имам Кюбеис 3.0.2 и инсталирах и Уевс но като го пусна ми зарежда плъгина но ми дава празен сив прозорец и нямам възможност да настроивам каквото и да е.Проблема си е чисто графично .Някой ако знае как да го оправя тоя проблем моля да пише. Имам Guitar rig 2 но някак все не мога да си докарам желания звук аз искам рок звук а Дистера е някак с по тежко звучене.Казаха ми че Уеивс ще ми допадне повече но за съжаление ми се появи тоя проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Belial Отговорено Февруари 16, 2006 Share Отговорено Февруари 16, 2006 Сега инсталирах и Нуендо 3.2 вирсия същия проблем и при него след като зареда Уеивс и ми излиза сив прозорец като го моестя из екрана виждам настроиките но като го оставя пак всичко посивява.Ако някои има същия проблем моля да пише. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Февруари 16, 2006 Share Отговорено Февруари 16, 2006 Просто единия GTR, който циркулира из P2P мрежите, е прецакан Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Belial Отговорено Февруари 17, 2006 Share Отговорено Февруари 17, 2006 Лелей човек направо ми падна камък от сърцето ще намеря някаква друга версия тая ми даде проблем при инсталация за някакъв длл не си спомням точно кой ама го оправих.Добре ама до тук след това тоя проблем който чесно ми бръкна там дето слънце не изгрява.Сега дано само попадна на грамотна версия и да си се кефя на Уейвс като хората.Мерси много за инфото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farushko Отговорено Февруари 17, 2006 Share Отговорено Февруари 17, 2006 хайде ако някой знае куде има по-читава версия да каже..и на мен ми дава грешка в DLL файл еди кои си.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 17, 2006 Share Отговорено Февруари 17, 2006 (Редактирано) Айде, да почерпите: w П.П. Довечера го махам, който свалил - свалил... <_> Редактирано Февруари 17, 2006 от Baby Thomas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farushko Отговорено Февруари 17, 2006 Share Отговорено Февруари 17, 2006 казвай бързо какво пиеш.. мерси за линка, ако тръгне обещавам да черпя .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Belial Отговорено Февруари 17, 2006 Share Отговорено Февруари 17, 2006 Значи оправих се с тоя проблем не смених Вуейвс.Проблема е бил във видеото ми аз съм с Радеон 9600про и го бях пуснал на куолити с антиалиасинг 2Х и от там идвал проблема сега като го пуснах на перформанс и си работи идеал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts