Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

под една милисекунда не съм видел карта да се смъква, вземи си едно ему-0404 то е до 2 мс, аз ся си чакам картата която ще работи на 1,5 ама тя е 5 пъти по-скъпа от ему-то :o

Отговорено

Няма как да е евтино и да е една м.с. но от свой опит ще ти кажа че и 7м.с. не се усещат. Дано това поразшири спектъра на търсенето ти!

Един приятел има USB audio/midi на стеинберг и е много доволен от нея само че цената..........е кофти .

изобщо аудио интерфеис за да е бърз трябва да е или USB 2 ili FireWire а те са по-скъпите.

Виж все пак в саита http://m-audio.com/index.php?do=products.l...obileinterfaces

Uspeh :cheers:

Отговорено

Именно. :nono: Тъй че и да е малко над 1 ms (3-5ms), няма да го усетиш особено. А за половин милисекунда не си струва да се плати 5 пъти повече. :nono: Поне у нас, освен ако човек вече не се чуди къде да вложи малко пари, защото се пръска по шевовете от такива. :nono:

Отговорено

мерси за отговорите.

Ок ами тва не мога да разбера за аудио-миди интерфейсите.Като имам някакво си устройство (външно) то ли ще е главнорешаващото за латенцията и има ли в него някакъв процесор който да помага работата на компютърния процесор и т.н.....

Отговорено

И всъщност самият аудио-миди интерфейс ли играе ролята на саунд картата?

Моля ви пишете ми подробно щото не рабирам.Нов съм в тая работа.

Отговорено
Именно. :) Тъй че и да е малко над 1 ms (3-5ms), няма да го усетиш особено. А за половин милисекунда не си струва да се плати 5 пъти повече. :) Поне у нас, освен ако човек вече не се чуди къде да вложи малко пари, защото се пръска по шевовете от такива. :)

e, не е само латенцията, има и други работи: конвертори, едно друго ;), стабилност и тн, е ше видим като доде ше кажа как е :)

• 2 weeks later...
Отговорено

имам някакви трудности при работата с Waves GTR i Cubase..явно при инсталацията нещо става но когато включа Вавеса ми гърми Кюбазето..не иска да отваря после фаила..а пък отделно Кюбазе 3 не ми импортва всички ВСТ плъгини..някои да помогне а?

Отговорено (Редактирано)

И аз го мъчих тоя Wave GTR, но не стана никак и през Cubase, Sonar и т.н.

Но при мен ГТР ми излиза, че хардуерно не ми била добра машината...

Някъде тук из форума четох, че помагало при инсталация на Wave-a, да махнеш отметката на DXi май...абе да го инсталираш само като VSTi, без останалите простотии.

Огледай се за темата..тя е в този раздел.

Едит: ей я на :godbless:http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=6823

Редактирано от alexthegreat
Отговорено

Аз от всеки плъгин слагам само VST версията, другите не ми трябват. Сложих го, тръгна в Кюбейса, с друг хост не съм опитвал. Не е лош, добре звучеше и е с доста опцийки.

farushko - просто за тест дали е читава версията на ГТР-то, а и да видиш дали ще те кефи и струва ли си да я мъчиш с Кюбейса. Тоя софт, който ти дадох е едва 5МВ и интерфейса е елементарен. Тествай. Не те карам да учиш из основи нови софтуери като Сонар или Самплитюб...

Отговорено
:nono: обещавам да пробвам, просто в последно време ми се налага да уча много неща и все не ми стига времето, пък и новият Гитарриг понякога ми върши работа.. на мен ми тръгва Уейвса в Кюбейза, хареса ми като звук, обаче като опитам да си запазя файла и ме прецаква.. абе ще пробвам пак скоро..мерси за съветите