f1_sound Отговорено Януари 26, 2006 Share Отговорено Януари 26, 2006 Дай по - точно инфо до колко пари колко канала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Януари 26, 2006 Share Отговорено Януари 26, 2006 под една милисекунда не съм видел карта да се смъква, вземи си едно ему-0404 то е до 2 мс, аз ся си чакам картата която ще работи на 1,5 ама тя е 5 пъти по-скъпа от ему-то Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 Чувал съм, че картите на Адварк се сваляли дори на микро секунди ама цената им е доста дървенка и май няма кой да ти внесе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fiorelli Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 Няма как да е евтино и да е една м.с. но от свой опит ще ти кажа че и 7м.с. не се усещат. Дано това поразшири спектъра на търсенето ти! Един приятел има USB audio/midi на стеинберг и е много доволен от нея само че цената..........е кофти . изобщо аудио интерфеис за да е бърз трябва да е или USB 2 ili FireWire а те са по-скъпите. Виж все пак в саита http://m-audio.com/index.php?do=products.l...obileinterfaces Uspeh Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 Именно. Тъй че и да е малко над 1 ms (3-5ms), няма да го усетиш особено. А за половин милисекунда не си струва да се плати 5 пъти повече. Поне у нас, освен ако човек вече не се чуди къде да вложи малко пари, защото се пръска по шевовете от такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 мерси за отговорите. Ок ами тва не мога да разбера за аудио-миди интерфейсите.Като имам някакво си устройство (външно) то ли ще е главнорешаващото за латенцията и има ли в него някакъв процесор който да помага работата на компютърния процесор и т.н..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 И всъщност самият аудио-миди интерфейс ли играе ролята на саунд картата? Моля ви пишете ми подробно щото не рабирам.Нов съм в тая работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 Именно. Тъй че и да е малко над 1 ms (3-5ms), няма да го усетиш особено. А за половин милисекунда не си струва да се плати 5 пъти повече. Поне у нас, освен ако човек вече не се чуди къде да вложи малко пари, защото се пръска по шевовете от такива. e, не е само латенцията, има и други работи: конвертори, едно друго , стабилност и тн, е ше видим като доде ше кажа как е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 Разбира се, инак се обезсмисля. Ще пишеш практически резултати и наблюдения, след като я поосучеш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farushko Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 имам някакви трудности при работата с Waves GTR i Cubase..явно при инсталацията нещо става но когато включа Вавеса ми гърми Кюбазето..не иска да отваря после фаила..а пък отделно Кюбазе 3 не ми импортва всички ВСТ плъгини..някои да помогне а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 Опитай с нещо друго за хост. Например SpinAudio Virtual Mixing Console. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farushko Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 абе как да опитам като съм свикнал на Кюбеиз а и всицхко там ми работи.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 (Редактирано) И аз го мъчих тоя Wave GTR, но не стана никак и през Cubase, Sonar и т.н. Но при мен ГТР ми излиза, че хардуерно не ми била добра машината... Някъде тук из форума четох, че помагало при инсталация на Wave-a, да махнеш отметката на DXi май...абе да го инсталираш само като VSTi, без останалите простотии. Огледай се за темата..тя е в този раздел. Едит: ей я на http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=6823 Редактирано Февруари 9, 2006 от alexthegreat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 Аз от всеки плъгин слагам само VST версията, другите не ми трябват. Сложих го, тръгна в Кюбейса, с друг хост не съм опитвал. Не е лош, добре звучеше и е с доста опцийки. farushko - просто за тест дали е читава версията на ГТР-то, а и да видиш дали ще те кефи и струва ли си да я мъчиш с Кюбейса. Тоя софт, който ти дадох е едва 5МВ и интерфейса е елементарен. Тествай. Не те карам да учиш из основи нови софтуери като Сонар или Самплитюб... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farushko Отговорено Февруари 10, 2006 Share Отговорено Февруари 10, 2006 обещавам да пробвам, просто в последно време ми се налага да уча много неща и все не ми стига времето, пък и новият Гитарриг понякога ми върши работа.. на мен ми тръгва Уейвса в Кюбейза, хареса ми като звук, обаче като опитам да си запазя файла и ме прецаква.. абе ще пробвам пак скоро..мерси за съветите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts