Elmo Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Т.е. като пусне МИДИ файла да не се налага да донагласява бленди и т.н., а направо да си тръгне от раз. Точно така! Благодаря много, ще го пробвам Цитирай
Cullum Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 Здравеите Фенове на Cubase SX 3 наскоро страшно се запалих по тази програма.Обаче срешнах следния проблем.Изтеглих си Virtual Bassist и вески път когато искам да го инсталирам като стигна до Driver-а Steinberg.Virtual.Bassist.v1.0.0.504ISO-H2O и NOD32 ми показва че имам вирос в "emu.dll" и няма друг начин освен да го изтрия и след това нищо не работи.Трябва да преинсталирам Cubase Sx SX_v3.0.2.623 на ново.Направо се видях в чудо.Ще се радвам на всякаква помощ.Много искам да работя с Virtual Bassist.Благодаря предварително :hello: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 14, 2005 Автор Отговорено Ноември 14, 2005 Здравеите Фенове на Cubase SX 3 наскоро страшно се запалих по тази програма.Обаче срешнах следния проблем.Изтеглих си Virtual Bassist и вески път когато искам да го инсталирам като стигна до Driver-а Steinberg.Virtual.Bassist.v1.0.0.504ISO-H2O и NOD32 ми показва че имам вирос в "emu.dll" и няма друг начин освен да го изтрия и след това нищо не работи.Трябва да преинсталирам Cubase Sx SX_v3.0.2.623 на ново.Направо се видях в чудо.Ще се радвам на всякаква помощ.Много искам да работя с Virtual Bassist.Благодаря предварително :hello: Изключи НОД32 - инсталирай всичко - после пак го включи Цитирай
izvunzemna Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 и аз имам проблем с Cubase Sx 3. Стартира се програмата, след което се наблюдава една неактивност на панели от главното меню. ? :wow: => нито мога да свържа миди клавиатурата със софтуера, нито мога да боравя с него. Ако някой се досеща за възможни причини-моля! Цитирай
studio45 Отговорено Декември 9, 2005 Отговорено Декември 9, 2005 А при мен не тръгва иска ми reel dongle key за Virtual bassist става дума. Цитирай
Cullum Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Хора Реших проблема и то много лесно просто махнах Нод-а и сложих друга антивиросна и се инсталира без проблеми.Ама сега пук имам друг проблем.Някои знае ли как да настроя Виртуалния басист д асвири нотите които аз искам засхтото то си е нагодено сега с готови ритми и стилове а аз искам да си пиша нотите.Ако някои знае PLS Help.Направо ще го призная аз го умувам 3,4 дена вече. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Може да продължиш и години, но няма да стане. Не е направен за това просто!!! А и да си призная хич не ми хареса. Повече ми допадна Broomstick Bass. Там също имаш готови ритми, но може да го ползваш и да просвирва МИДИ (нотите, които си написал). Другия голям софт в тъя област е Spectrasonics Trilogy. Голям и на размер - 5 СД-та... Цитирай
Misunderstood Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 Привет на всички Честито Рождество Христово с най-добри пожелания за всички колеги във форума! Имам следния въпрос: Записвам midi с Cubase SX 3, но получавам някакво забавяне със звука Помагайте......... Цитирай
bobalan Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Привет на всички Честито Рождество Христово с най-добри пожелания за всички колеги във форума! Имам следния въпрос: Записвам midi с Cubase SX 3, но получавам някакво забавяне със звука Помагайте......... ами намали латенцията от картата колкото е възможно. Освен това ако използваш УАД или Пауъркор ефекти в този проект, както и някои стайнберг мастер ефекти (мултибенд компресора например) дилей компенсацията на Кубейса прави тия номера с мидито. Спирай наред и това е. Цитирай
bobalan Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Благодаря ти ама стана ли номера или още се бориш? Пиши какво е било, за да може някой друг ако има този проблем да се оправи Цитирай
interna Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 (Редактирано) Здравейте.Интересувам се дали в Cubase sx2 могат да се използват ефекти в реално време.Искам да пусна ефект на монитора на самия канал на който записвам но тои да се чува в реално време и да несе записва на пистата.Тоест искам да пусна reverb на този които пее ,но самия reverb да не се записва, както и обратно ефекта да се записва. Редактирано Януари 12, 2006 от interna Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Аз работя с Сонар и там става, но изхождайки от там, че с Кю Бейс са от един клас софтуери мисля, че задължително трябва да може Цитирай
interna Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Разбрах 4е всичко идва от asio драйвера. Cubase - devices - devices setup - vst multitrack - direct monitoring Цитирай
salt Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Искам да питам някой ,който е компетентен да ми препоръча някаква соунд карта,която ще работи перфектно с Cubase SX 3.Поддърржа ASIO и се разбира перфектно с него и ще намали латенцията до 1ms поне.трябва ми по възможност да е външна и да не струва много пари най-вече Другият ми въпрос е дали наистина може тази гадна латенция да се намали без да ми се разкапват звуците когато намаля буферите.Щото като ги намаля звука ми зацепва ? Моля ви пишете ми повечко за да разбера всичко както трябава Цитирай
Recommended Posts