Guest Guest Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 Note: Ама не зная защо на mac-a изобщо не ми дава опцията за кирилизация ... страшно се извинявам ще се опитам да не пиша много.... sorry ...32virtual instruments с две nstances на Reaktor като insert на два bus-a.... плюс сума ти други plugs на busses което не се събра на екрана :read: Цитирай
phile Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 А това горе бях аз ((( нещо съвсем се freak-на safari-тo при поста Цитирай
Боян Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 Чудна картинка Тоя софт Logic ми е крайно непознат За съжаление вероятно И Мак нямам :wall: Е, здраве да имам ............................................................. PS: Сноууайт тутакси ще те кирилизира Оопппс, тя вече го е направила !? тц,тц.. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 ХвалА на таквиз люде!!! :violin: Цитирай
phile Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 ??????, ?? ‚??? „? ? ?‡??‡‚??‡ !? ??,??.. :inlove: Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Чудна картинка Тоя софт Logic ми е крайно непознат За съжаление вероятно И Мак нямам :wall: Е, здраве да имам ............................................................. PS: Сноууайт тутакси ще те кирилизира Оопппс, тя вече го е направила !? тц,тц.. Ей това е Последните му два реда Явно на Phile не му работи добре кирлизатора на MAC-а. Щото при мен се вижда Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 да запитам мога ли да запиша от клавир на отделни канали миди информация и как става. примерно барабаните на 10 или баса на 2 канал и тн или някак да филтрирам после каналите Цитирай
Topsun Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 ами по принцип можеш,но за случея ти трябва сикуенсър. Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 да запитам мога ли да запиша от клавир на отделни канали миди информация и как става. примерно барабаните на 10 или баса на 2 канал и тн или някак да филтрирам после каналите Можеш да записваш multichannel след което от менюто MIDI/Dissolve Parts/by channels можеш да си разделиш записаното на различни тракове по канали! Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 aхаааааааааа видях го мерсиииииии супер много Цитирай
Joys Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Cubase е огън продукт!!! и не съжелявам че го оптах сериозно. Благодарение на бат'Боян Само дету най накрая се отказах от барабанописането в него ГОлям гърч е да напише барабани за цяла песен... Виж с Reason 2.5 примерно за барабаните. Не, че там е лесно ама може и да ти дойде за теб добре. Иначе непрофесионално - Hammerhead. Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Някой работил ли е с това и ако да ,споделете някакви впечатления. Попадна ми и ми я похвалиха,но не съм я инсталирал още.Исках да разбера дали си струва да отделем време да си играя с нея... Цитирай
Recommended Posts