jFog Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Много я фалят тая програма (ама много) спомням си едно време че мина през харда ми много на бързо..Сега пак я инсталирах и е ясно че е нещо невероятно като софт ама май нещо не ми стигат познанията да подкарам някои неща....И има ебах ти Хелп-а направо ми взема акъла. Ако някой разбирач му се занимава ако може да обясни как точно мога да нацвъкам партия барабани и после да ги просвиря, това ми е болката.За смесването го докарвам това е ташак ама немога да вкарам никви барабани.Стигнах до там да ги чуя тон по тон но немога да ги напиша никъде.ИМам плъгина и ама незнам кво точно да направя...Ако някой знае какво точно трябва да се направ и и има желание да послтне нещо... или линк към някоя тутурка щото така съм в мъгла и не ми се иска пак да я трия програмката личи си че е много можеща...Аре и 10х предварително Цитирай
Боян Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 screenshot 1 screenshot 2 и си готов. Цитирай
jFog Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 the same to you Абе пи4.... излезе крива сметката... Значи се чуват ама картинката не е като твоята...вместо моливчето, тама дету вече ги пиша е друг знак... и от ляво не е пианото ами таблица с имената на звуците ... нащраквам там яко и после като го плейна не се чува нищо ... пак нещо май не е настроено ли нещо незнам... ..значи кво правя аз... 1-во New Project / Empty 2.Add-вам един Midi track 3-то правя това което си ми нащтракал и ми излиза гореспоментото чувам ги , нащраквам ги и после плейвам и никой... само вентилаторите на компа се чуват.... Ако мислиш че лесно за обяснение обясни.. ако е голяма галимация ще се хващам с Хелп-а... макар че не ми се ще.. Цитирай
Боян Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 screen 3 Я виж тва. Е, съвсем без четене няма да минеш, програмата не е от най- лесните Цитирай
jFog Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 screen 3 Я виж тва. Е, съвсем без четене няма да минеш, програмата не е от най- лесните 10x Oще веднъж ще го пробвам Цитирай
jFog Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 screen 3 Я виж тва. Е, съвсем без четене няма да минеш, програмата не е от най- лесните 10x Oще веднъж ще го пробвам Стана!!!!!!! Ташак е бил че е трябвало да се вгледам в номерцата от горе аз съм ги щтракал много много на зад...с лупата като го уголемих нужните 10 пъти видях къде точно да го щракна..:) и се получи. Благодарим още веднъж Цитирай
Боян Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 За нищо, хайде леко ти писане и успехи ! Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Браво и на двама Ви! Аз нищо не разбрах, ма май е от водката! Цитирай
Боян Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Браво и на двама Ви!Аз нищо не разбрах, ма май е от водката! Хахах, добре, че не е от нередовно пиенье Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Браво и на двама Ви!Аз нищо не разбрах, ма май е от водката! Хахах, добре, че не е от нередовно пиенье Я как сега те разбрах! :stop: Не на алкохола! Много хубаво си му го обяснил, Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Аре бе, кво пък чак толкоз... Ми направил си го като тутурка! Цитирай
Recommended Posts