Nikolay Petev Yolov Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 Тази програма не е автоматична (като цъкнеш опциите и всичко да е готово, всъшност на мен лично не ми е позната такава). Програмата е по-сложна от колкото си представяш. Кубеис е съвременен DAW (Digital Audio Workstation) контролер, с възможности за писане на музика (чрез МИДИ), многопистов звукозапис, видео и други. Аз имам последната версия и книжката за работа с Кубасе е над 700 страници. Ако мислиш, че с 5 реда обяснения във форума ще се научиш да работиш с нея много се лъжеш. За повече инфо пробвай в www.steinberg.de Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 Дръпни си туториалите на AskVideo.com. Успех!!! Цитирай
LOE Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 Не разбрах - искаш да цъкнеш едно две копчета и да получиш микс и мастер ? Ами просто записвам с програмата у дома и искам да я използам на 100%. Не ми е ясно само къде са опцийте за смесване и мастер. Искамда ги ползвам до колкото позволява програмата. значи - натискаш F3 и ти излиза миксера, с помоща на който СМЕСВАШ пак от миксера, на канала най в дясно, който се води мастър - слагаш му мастъринг плъгини и си правиш мастър това в случай че знае как се миксира и мастерира, в случай че не знаеш си теглиш някой видео урок, гледаш, запомняш и прилагаш, и след няколко години, ако ти се отдава и имаш ухото, ще се научиш Цитирай
pentecost Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 Мерси за полезната информация Цитирай
bo_yan Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 (Редактирано) Хм, нов мастеринг инженер.... Напредва БГ мюзик индустрията... Редактирано Септември 2, 2008 от bmmusic Цитирай
abstract iv Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Аз на твое място първо бих пробвал реинстал само на самия Cubase и след това зареждане на vst-директорията наново но само на нея! Това да си укажеш цялата системна директория като директория за vst-плъгини на програма за музика на мен поне ми звучи ултра-lame и не виждам изобщо нищо чудно тука че се е получил гаф.....!!!!! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Неприятно самоизлъгване. Cubase минава през файл(ове), през които не следва да минава. След деинсталация и преди нова инсталация изтрий напълно папката с Cubase. Цитирай
bassiscotta Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 ман аз преди мноо години имах май същия проблем като бях на уиндоус 2000. съветвам те да си свалиш от някъде кернъл32.длл и да го лепнеш в състем 32 или в дира, където е кюбейза. или просто да си сложиш екс пи. файла мойеш да ди го длл файла мойеш да си го свалиш от нета. Цитирай
rocktron-decimator Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 И аз съм го имал тоя проблем, но незнам как го оправих, май преинсталирах windows-а... но сигорно има и друг начин. Между другото тая тема мисля, че е старичка... Цитирай
pentecost Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 Инсталирах си DELTA 1010LT и всичко си е ОК. Звук от компютъра има,но като add-на audio track в cubase и го пусна няма никакъв звук. VST инструменти също не се чува.Преинсталирах си програмата- резултат няма. Моля ако някой от вас се е сблъсквал с тоя проблем и познава неговото решение,да помогне ! Цитирай
rocktron-decimator Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 Оф брато как да ти помогна, тя е професионална карта и трябва да я ръчкаш малко, докато и научиш настройките! И аз съм с такава карта, значи има си Delta panel, там са основните настройки, отделно във всяка програма има Perfenses Options Setings... демек настройки, ръчкай докато подбереш M-AUDIO ASIO, мисля че така беше избираш точните входове и изходи които ползваш, абе ще се справиш... с малко ръчкане ще стани... Айде успех! Цитирай
abstract iv Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 Прегледай тези видеа за настройване и стъпки при записване с аудио трак в Cubase, дано ти помогнат защото са на английски : http://www.youtube.com/watch?v=sGLOzXkh0go http://www.youtube.com/watch?v=QgjwPnlIUWI...feature=related П.С. : В първото видео до към средата се обяснява първо настройки за миди-сетъп ако не те интересува можеш да ги по-прехвърлиш към средата започват обясненията за аудио настройки (саунд-карта, аудио-драйвър, канали и прочие!) Успех! Цитирай
pentecost Отговорено Септември 20, 2008 Отговорено Септември 20, 2008 Благодаря за информацията,разбрах от къде са настройките в програмата ...Device Stup,и тн Цитирай
Da_Fuse Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Често пъти се причинява от вирус, такаче за по сигурно реинсталл и това е дори бих ти препоръчал формат С: Цитирай
Recommended Posts