Black Bird Отговорено Ноември 10, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2004 sorry che se namesvam taka bez da doprenesa mnogo, no: Edin vqpros: Izkliuchili li ste si vsichkite daemoni i services na XP koito niamat vrqzka s music software?!?! Okazva ogromno vlianie v performance Sorry i che ne moga da napravia test-a, prosto niamam pc, svobodno za musica, a mashinata za production e Mac....... (opredeleno ne iskam da zapochvam platform wars obache pc nikoga niama da barna za music .... prosto mac si e mac i vednqj opitash li go.....) Подари м иедин мак и се отказвам! от Пс Здравей тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanDTr Отговорено Ноември 11, 2004 Share Отговорено Ноември 11, 2004 А за Семпрон някой знае ли нещопо добре ли ще е от Атлон хп на 1600 мисля, 4е ще е по-добре.... тук има ревю на Sempron 2600+ vs Mobile Barton 2600+ Току що приключих инсталация и конфигуриране на един Семпрон на 2 ГХц, определено е по-бръз от моя Паломино на 2.5 ГХц, дори имаше 2 пъти по-малко памет! Това е пак ще пазаруваме, а като се занам що за търговец съм ми става ясно, че ще правя колекция от АМД-та П.С. Абе защо много често получавам грешки от MySQL, натискам бутона за предай доклада и хоп, честито!!! Налага ми се да излеза и след време да влеза пак и да пища отново! Ето сега ги няма и усмивките! ( Ето съобщението, което ме тормози: mySQL query error: SELECT m.name, m.email, mod.member_id FROM ibf_moderators mod, ibf_members m WHERE mod.forum_id='13' and mod.member_id=m.id mySQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'mod, ibf_members m WHERE mod.forum_id='13' and mod.member_id=m.id' at line 1 mySQL error code: Date: Thursday 11th of November 2004 02:34:39 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Ноември 11, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 11, 2004 sempron na 2000+ li ili na 2000 relani demek okolo 2800+ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 11, 2004 Share Отговорено Ноември 11, 2004 Налбантув що не си вземеш Интел бре? По-добре смята, както се казва... п.с. Обърнете и повече внимание на дисковете. Диск на 10К RPM предлага значително подобрение в производителността на музикалните прОграми... в сравнение с 7.2К, които са масовите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanDTr Отговорено Ноември 12, 2004 Share Отговорено Ноември 12, 2004 sempron na 2000+ li ili na 2000 relani demek okolo 2800+ sempron na 2000+ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassmaniac Отговорено Ноември 15, 2004 Share Отговорено Ноември 15, 2004 ...imashe zashto da chakame SX3......mnogo qko funkcii......dano i s update 3.o1 da poopravqt bugovete......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
_purko_ Отговорено Декември 1, 2004 Share Отговорено Декември 1, 2004 ...imashe zashto da chakame SX3......mnogo qko funkcii......dano i s update 3.o1 da poopravqt bugovete......... Shtom kazwash , che si otkril bugowe znachi si go podkaral uspeshno. Bi li bil taka dobur i da kajesh kak i da dadesh niakoi link za krak. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassmaniac Отговорено Декември 1, 2004 Share Отговорено Декември 1, 2004 ...az go polzvam ot mesec i neshto no s dongle...sajaliqvam che ne moga da sam vi ot polza v sluchaq...naistina e dosta bugav , pri po tejki proekti polzvam 2.2 ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
_purko_ Отговорено Декември 2, 2004 Share Отговорено Декември 2, 2004 ...az go polzvam ot mesec i neshto no s dongle...sajaliqvam che ne moga da sam vi ot polza v sluchaq...naistina e dosta bugav , pri po tejki proekti polzvam 2.2 ... I az sym dovolen ot 2.2 no strashno mi se iska pone da go razgledam toia 3.0 , che takova chakane ne sym chakal nikoi i nishto.ako moje da go opishesh?Kakvo novo ima , edna snimchica da vidim kak izglejda i ... prez tova vrame shte pia edna studena voda i shte derzaia Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Share Отговорено Декември 2, 2004 ...az go polzvam ot mesec i neshto no s dongle...sajaliqvam che ne moga da sam vi ot polza v sluchaq...naistina e dosta bugav , pri po tejki proekti polzvam 2.2 ... I az sym dovolen ot 2.2 no strashno mi se iska pone da go razgledam toia 3.0 , che takova chakane ne sym chakal nikoi i nishto.ako moje da go opishesh?Kakvo novo ima , edna snimchica da vidim kak izglejda i ... prez tova vrame shte pia edna studena voda i shte derzaia steinberg.net ima vsichkoto info koeto iskash Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
_purko_ Отговорено Декември 2, 2004 Share Отговорено Декември 2, 2004 steinberg.net ima vsichkoto info koeto iskash Da be . Estastveno , che v steinberg.net e opisano vsichko , no ne i potrebitelkoro vijdane za novata versia . Bassmaniac veche se kefi a nie vse oshte gledame i razuchavame 3.0 ot neta a ne v rabotna sreda . :wall: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Share Отговорено Декември 2, 2004 cubase.net forum e pulno s mneiq izchel sum gi vsichkite!!! http://forum.cubase.net/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
_purko_ Отговорено Декември 2, 2004 Share Отговорено Декември 2, 2004 cubase.net forum e pulno s mneiq izchel sum gi vsichkite!!! http://forum.cubase.net/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Share Отговорено Декември 2, 2004 cubase.net forum e pulno s mneiq izchel sum gi vsichkite!!! http://forum.cubase.net/ :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassmaniac Отговорено Декември 2, 2004 Share Отговорено Декември 2, 2004 ...do momenta neshtoto koeto nai me radva e komutaciqta na vanshen harduer , imam si edni liubimi ustroistva koito sega moga da polzvam oshte po-palnocenno....ima shareniiki , play order track shte e dosta polezna funkciq za kompozirashtite /i ne samo/ ima mnogo qk pitch v realno vreme , minalata sedmica mi se naloji da smakna s ton i polovina kitara i bass , spravi se mnogo dobre....oshte ne mi e ostavalo vreme da razuche noviq audio warp,dano po koleda da sam svoboden che mi e interesen:).......mnogo qk e che pak ima mixer map , az polzvam Cubase ot versiq VST 3.5 i kogato gi mahnaha v SX mi beshe neudobno.......ima dosta dreboliiki koito mi pravat jivota po-lesen utre kato otida na rabota shte ti go snimam:))))))...ama na vanshen vid....nishto novo.....e sharen e ......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts