sw1tched Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 (Редактирано) Ще гледаме всичко да не наред тоя път а и най-накрая да дойда да ви чуя :guitar: Е т'ва е, човека ми каза, че има доста бачкане напоследък ама изпълнява спешни поръчки. Хвала на Фена Като станеш мега-хипер известен ще ме спонсорираш да ти представям бутиковите ефекти Редактирано Март 17, 2005 от sw1tched Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 мдааааааа имам си вече слушалков усилвател на Ники. имам един приятел с берингер слушалков амп и той се учуди на възможностите и цената на моя хаха, които всъщност може човек сам да обсъжда с въпросния Никифен, а това на запад е най-скъпото мдааа. НикиФЕНА има още един фен - мен Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Дюд, с лампи прайш ли? Обещай пред публика, че ще ми помогнеш като започна. Плс... Цитирай
sw1tched Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Дюд, с лампи прайш ли? Обещай пред публика, че ще ми помогнеш като започна. Плс... Доколкото знам лампите не са му присърце, но пък може да потърсиш Владимир Балев за такива цели. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Не са му любими, щото баба му е седяла на свещи! Ще помага, няма къде да иде. Той за мен Ники гол в банята влиза, че едни лампи ли няма да запалим :green: Кой е тоя фен Владимир Балев? Простете невежеството ми... Цитирай
Nikifena Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 ХааХАХАХА Абе Цецко за теб не само гол в банята влизам, ами и ракия под стряхата пия и колело с теб ако трябва ще карам Ламбите по-натам...... Трябва им метална кутия, че пласмасовата ще се стопи от жегата... Цитирай
разбойник Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Балев е старо куче. Ако иска би могъл да прави ~ добри неща, ама . . . . . . Аз нямам положителни впечатления. Цитирай
Recommended Posts