jkolarov Публикувано Януари 5, 2015 Публикувано Януари 5, 2015 "Нулева латенция" на Андроид устройства ще бъде представена на NAMM 2015. http://www.ikmultimedia.com/news/?item_id=5235 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Януари 5, 2015 Отговорено Януари 5, 2015 Разгеле! Най-накрая някой да обърне внимание и на андроидчето. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 5, 2015 Отговорено Януари 5, 2015 (Редактирано) Дали? А ще има ли отрицателна такава? Веднага се кандидатирам да се върна някоя годинка назад А ако по-внимателно прочетем, ще забележим "near zero latency" . Как пък едните думи са удебелени, а другата е тъничка... Лимоне, наздраве! Редактирано Януари 5, 2015 от Parni_Valjak 1 Цитирай
Heartman Отговорено Януари 5, 2015 Отговорено Януари 5, 2015 Явно вече са сметнали, че са взели парите на Iphone маниаците.Тоест на който не му се дават пари ще чака. Цитирай
jkolarov Отговорено Януари 5, 2015 Автор Отговорено Януари 5, 2015 Естествено че не може да има нулева латенция, мисля че излишно се хващате за думата. За това и аз сложих "нулева латенция" в кави. Пише че ще я докарат до 2 мс, но дори това на мен ми се струва нереално. И 10 да са, пак ще е едно от най-значимите постижения напоследък. Цитирай
bluelemon Отговорено Януари 6, 2015 Отговорено Януари 6, 2015 ^^^ Да видях я тази заигравка с удебеленото. После пише че 2ms са постигнали, макар че и 7-8 се ядва Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 6, 2015 Отговорено Януари 6, 2015 Зависи какво мерят. С маркетингова цел ще сложат примерно само тази на драйвера или нещо такова, но не пълната/истинската, че инак на никой няма да му хареса. Цитирай
serengeti Отговорено Януари 7, 2015 Отговорено Януари 7, 2015 Който е ползвал Android и IOS знае че разликата в звука е от земята до небето.Няма да казвам коя ос е по-добрата , сами да се сетите Цитирай
jkolarov Отговорено Януари 22, 2015 Автор Отговорено Януари 22, 2015 Абе ние сме се сетили, ама темата не е за това по принцип. Та, ето го и нещичкото: 1 Цитирай
newwave Отговорено Февруари 8, 2015 Отговорено Февруари 8, 2015 Как ли не съм търсел навсякъде метод на премахна латенцията на таблета ми и да я доведа до нормално ниво като на асиото на уиндоуса, ама... Иначе звука на андроид на мен лично много повече ми харесва. Дано по-скоро стане реалност това и се замислят малко и за нас, хората за които звукът е нещо много важно да е в реално време. Цитирай
Recommended Posts