Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Хубава песен, хубаво видео, всичко направено от българи - от композицията, записа, микса до снимките, режисурата и монтажа на  видеоклипа. Радвам се, когато с дружни усилия докажем, че и в България може, когато работим с желание и накараме с дружни усилия нещата да се случат.:)  От записа, снимките, микса и мастеринга до финалния монтаж на клипа мина само месец! :) 

Парчето е записано и редактирано в Студио2 на БНР от моя милост, с помощта на моя безценен приятел, колега и наш съфорумник - Fifcho, микса и мастеринга са дело на Янко Генов ( Lora, Amoric), видеото е дело на  Clamer Design студио. Подкрепете ако харесвате музиката на групата със споделяне - те заслужават! :)

Видео:

https://www.youtube.com/watch?v=igvOQ8AQUQs

facebook:

https://www.facebook.com/jeremyband?fref=photo

Отговорено

Е, браво на момчетата! Супер се е получило! Поздрави ги от мен - те са аверчета ;) Не знаех, че са записвали при теб в радиото.

Поздрави!

Отговорено

Тони ,Тони , Тони .... не е лошо когато пускаш такъв тип коментар да уточняваш какво аджеба имаш предвид , ако въобще това , което си поснал може да се нарече коментар де ... щото в отговор на ново видео да пуснеш друго видео на вече позната и явно утвърдена група и думичките - two step behind , може да означава много неща - от браво пичове , доближавате се само на две стъпки до ето тия - ако предположим , че идеята на Джеръми е да гонят музикален резултат като този на Колдплей - нещо , в което силно се съмнявам обаче ... та до - тъпичко и не ми харесва , но не е удобно да ви го кажа направо затова ще посна видео на група , която мисля че звучи като вас , което е нормално като те знае човек какво слушаш - ясно е , че тая манджа не е твоята , затова що не пропуснеш да се пробваш да слагаш мерудия на нея - има си хора и за това ..... мхм .... 

..иначе парчето е приятно - леко меланхолично и по ръба на  комерс бръснача , записано е супер - браво на Телериг , видеото е приятно - пичовете са с подходящия имижд и това добре е хванато - нямам идея дали с такава музика може да се пробие някъде и да се правят пари , но желая успех ..вокала определено кефи като темръб ... та така ... успех на пичовете  :metalist:

Отговорено

На мен парчето на Jeremy? ми харесва повече, вкл. и като звучене, като между другото ги слушам съвсем за първи път. Въпрос на вкус, предполагам. 

Отговорено

Zanev 70, казал съм каквото съм искал да кажа.

Правилно си ме разбрал, браво на Джеръми? резултата им е на 2 крачки от Coldplay.

Blood God, чуй тази група

На теб оставям да прецениш, дали нашите са по-близко до Колдплей или Blood God до АЦ/ДЦ.

В същност, нали не съм виновен, ако нещо ми звучи като друго нещо!?

Отговорено

Супер е парчето и видеото , а  целия екип , който стой зад  продукцията , явно са си свършили работата професионално и на ниво.
Аз го слушах по радиото вчера и  дори не се усетих , че това е БГ група докато не казаха накрая на песента (не знам дали  това е комплимент , но  за мен е положително ).  
Поздравления за  добре свършената работа !

Иначе предполагам , че щом сме част от музикантски форум , когато  изказваме мнение по дадена работа , личните ни вкусови предпочитания  не би трябвало да влияят върху обективността ... но това вероятно се случва само в идеалния математичeски модел на форум за музиканти :D

Отговорено (Редактирано)

Тони, това вече е спам - няма нищо общо с темата, която иначе почна добре. Твое неприкосновено право е да харесваш (или не) каквото си искаш, но не и да го натрапваш на хора в тема, където не го очакват. Ок е да споделиш, че нашата група ти прилича на някого, но за втория ти пример си направи своя друга тема, не му е мястото тук. Ако сайта позволява - изтрий го. Или помоли модераторите да го махнат.

А групата я бива и целия екип на продукцията е на ниво. [emoji106]

Редактирано от Бицев
Отговорено

Благодаря на всички, за отделеното време да чуят парчето, групата и оценят труда на хората покрай това - те не са малко. :) Разбира се всеки има право да преценя всяко нещо по свой начин - точно това му е интересното на живота. :D

Отговорено

Също да изкажа поздравления за всичките усилия и работа :) Слушах групата преди няколко дни на живо, и определено ми харесаха. Стискам палци да има и още, и още :)