bluelemon Публикувано Ноември 18, 2014 Share Публикувано Ноември 18, 2014 Две доста интересни сигнатурни джиджафки на мистър Ричи, които определено бих пробвал. Дано в някой БГ магазин да имам тази възможност. http://www.tech21nyc.com/products/sansamp/rk5.html http://www.tech21nyc.com/products/effects/omg.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
9182 Отговорено Ноември 18, 2014 Share Отговорено Ноември 18, 2014 Дано да продваш и да споделиш с нас. Ричи е брутален. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Ноември 18, 2014 Share Отговорено Ноември 18, 2014 Педалетката изглежда и звучи страхотно Ужасно много ме кефи идеята за такъв простичък риг - китарката в калъфчето, тая играчка в своето си, даже ако не и да се побере и при китарата, ръгаш кабела в някой читав амп, и си готов. Стига да можеш да свириш, де Ричи е машина! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Ноември 18, 2014 Автор Share Отговорено Ноември 18, 2014 Точно! Не знам дали някой внася Tech21 в БГ, но бих му направил едно кръгче. Стандартния fly rig в момента е на 250$. Колкото един читав педал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Ноември 18, 2014 Share Отговорено Ноември 18, 2014 Стига да можеш да свириш, де А, анджък! Щот другото е "кеф цена няма", ама по си е друго да му разбираш. Така де, да можеш да свириш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Ноември 18, 2014 Share Отговорено Ноември 18, 2014 Ричи ъпгрейдва преди ендорсваше Zoom сега е скочил на Tech21 ! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 18, 2014 Share Отговорено Ноември 18, 2014 От кога го чакам аз т'ва малкото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Декември 12, 2014 Автор Share Отговорено Декември 12, 2014 Вече в продажба http://tech21nyc.shptron.com/p/richie-kotzen-rk5-signature-fly-rig все още се стискам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2014 Share Отговорено Декември 12, 2014 Стискането е вредно за здравето, отпущай се! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Декември 12, 2014 Автор Share Отговорено Декември 12, 2014 Мноо се чудя и кумай съм се изтървал писна ми да мъкна куфара. Тежи говедото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Януари 16, 2015 Автор Share Отговорено Януари 16, 2015 Изтървах се! Малко първи впечатления. Мога много да изпиша ама няма време. Страхотна машинка. Можеш директно слушалки да включиш на изхода, в звуковата карта, в миксер или в амп. Изработка, дизайн, инструкция за ползване, захранване, всичко както си трябва! Звук и опции няма да обяснявам, има прекрасно видео на колегата Боян Христов в тубата. Дилея има тап темпо, което е супер и скрита функция хорус. Абе с две думи съм доволен 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 16, 2015 Share Отговорено Януари 16, 2015 На мен ми е по-интересен OMG драйв-а - сподели нещо повече за него, моля! Колегата ми има Fly Rig 5 и съм го чувал и пробвал на живо, но този модел не ми е попадал още, та затова питам. Благодаря предварително за споделеното инфо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Януари 16, 2015 Автор Share Отговорено Януари 16, 2015 Значи разликата между OMG-то във флай рига и отделния педал е че самостоятелния педал има един допълнителен върток GIRTH, демек някакъв мидрейндж контрол. Иначе за драйва това което мога да кажа, че освен че е сигничър направо си и звучи точно както го чуваш звука на Ричака по записи и лайфове. Не знам как да го опиша, ако имаш конкретни въпроси мога да отговоря. Аз не съм го и тествал още съвсем. Снощи около 1-2 часа и то вкъщи. В неделя ще го разцъкам по-сериозно в лайф ситуация и ще пиша пак. Иначе много добре изчиства при намален вoлум на китарата, гейн има колкото щеш. Много прозрачен дори и с много гейн. Много хаплив и чувствителен, все едно си изпържил яко лампов амп. Иска доста старание при свирене и ако не заглушаваш добре става мазало. Това ако е много набримчен. Тон контрола му е много чувствителен и с широк диапазон. Странно е че още няма видеа само на педала, но сигурно ще пуснат. Ако нещо конкретно се сетиш ще отговоря, ако мога Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 20, 2015 Share Отговорено Януари 20, 2015 Хайде порадвай му се още малко - и ми го пращай за Варна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Януари 21, 2015 Автор Share Отговорено Януари 21, 2015 Такова чакане беше да дойде ама ако реша със сигурност ще пиша! Едва ли но все пак. Вече нямам нищо друго за свирене, освен едно уа. Има го в момента и по магазините в ЮКей, само дето цената е доста соленка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts