pepata Публикувано Ноември 9, 2006 Публикувано Ноември 9, 2006 Hi All искам да ви помоля за съвет зна4и свиря с процесор DigiTech RP200A но от едно известно време сериозно се замислям да го сменя с V Amp2 тъи като про4етох доста не6та за него във форума и съм определено впе4етлен та искам да питам заслужава ли си да сменям моя DigiTech RP200A с V Amp2 по-добър ли е V Amp2 и с какво ? Цитирай
chris_barnes Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 стой си с тоя...ВАМП е шит...е всеки си има право на мнение...ама ако ти тря за жица - твоя е по-добре Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 На знам каква музика свириш, но ако говорим за драйв - мисля, че на диджитека драйва е по добър определено. Пробвал съм да записвам с тоя модел в лампово комбо в студио наистина резултата никак не е лош. Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 аз съм имал в-амп 2, и съм ръчкал диджитека в-ампа като че ли има по-здрави дистове за драйв ала малмстиин диджитека бие в-ампа по всички параматри модулациите на диджитека също мисля че са по-добри от на в-ампа Според мен не си струва да правиш такава замяна. И двата процесора си имат предимства и недостатъци. По-добре събери още малко кинти и вземи нещо от по-висок клас Цитирай
arkad Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 (Редактирано) ще чуеш само разнопосочни мнения по въпроса, смешното е, че бях поставен пред същия избор преди няколко месеца, но след внимателно тестване и прослушване избрах Вампа2... просто за тежък звук ми се стори с много повече възможности (говоря дори и без да минава през кубе). Другото нещо е, че Вампа иска да му отделиш малко време за разучаване и настройка, отначало бях малко разочарован, но след като се позанимавах си намерих точния саунд, засега не съжалявам. Слабостите му са главно изработката - тази пластмасова кутия изглежда страшно чуплива Редактирано Ноември 9, 2006 от arkad Цитирай
Tannen Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Диджитека е с много по-добро качество от в-ампа. Ако свириш на живо в-ампа е като трън в г**а, когато сменяш ефектите и се получава забавяне на звука, което е пагубно ако свиреш да речем Джо Сатриани или Вай и сменяш много постоянно ефектите. А и самото изпълнение на процесора е много по-добро на Диджитек,защото са използвани са доста по-качествени елементи, кутията е издцяло от метал. Не ти се налага да рестартираш постоянно процесора, защото се е пре***л. Така че не заменяй Диджитека Цитирай
solo5 Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Ако те човърка да си смениш процесора все пак, имам Yamaha DG Stomp Ако те интересува, пиши на ЛС Цитирай
rockstar666 Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Двата по мое лично мнение нямат база за сравнение! Остани си с РП-то,освен ако не искаш да си инсталираш в боксерите някой таралеж!Знам,че всеки пощурява от време на време и иска ,и търси промяна,но това определено не е решението,което търсиш!По-добре си направи някои нов пач,поръчкаи си малко процесора,промени му малко звученето ако ти е писнало и все едно си взел нов такъв!Няма да обсъждав и срявнявам характеристиките на дватара за материалите ,с коита са направени разликата е ОЧЕВАДНА! Цитирай
makermusic Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 chris_barnes ВАМП е шит... Хъм... Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Digitech RP200A. Behringer си е... Behringer. :green: Цитирай
TONY Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Vamp2 -едва ли е шит - по скоро фабричните му присети не струват чуйте записите на Делян с него - нищо шитаджийски няма не сьм имал личен вамп - пробвах го навремето на бьрзо в магазин и не го харесах - явно иска туинкинг - да го разрьчкаш рп 200 а не сьм имал но сьм имал рп 300 а (по добрия вариант)- присетите са ок - и почти не се нуждаят от пипане -което е логично - реално рп от серията артист е даван на известни китаристи да му направят присетите лично, ако имах вамп2 - бих го заменил за рп200а така че, ако ми изпадне вампа от някой бартер - Цитирай
pepata Отговорено Ноември 10, 2006 Автор Отговорено Ноември 10, 2006 10x All за съветите от про4етеното до тук разбрах 4е Digitech RP200A маи е подобрия варянт но искам да съм 100% сигорен за6тото доста се бях навил да си взимам V Amp2 звука които търся е хмм уфф къв приемр да дам да ре4ем Цветан Недялков тои доколкото знам свири с mesa boogie или Ritchie Blackmore но в Blackmore's Night където маи свири с engl сега на мен ми е напълно ясно 4е с не6то за 300лв няма да искарам такъв звук никога но с това разполагам като пари та мисалта ми е 6те може ли от V Amp2 да се истиска някакво жалко подобие на такъв звук като техния аз го пробвах в магазина но фабри4ните му бленди неса много сполу4ливи оба4е съм 4увал 4е ако си поиграе6 с него може6 да постигне6 4удеса ако някои ги е постигнал и му се занимава да ка4и не6то 6те сам много благодарен Цитирай
Recommended Posts