Trysth Отговорено Октомври 24, 2014 Отговорено Октомври 24, 2014 Ако не е в ключето, дали адаптера стопля бавно Свършиха ми идеите. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 24, 2014 Отговорено Октомври 24, 2014 За батерии бих препоръчал - Uniross зареждащи се, по 15-тина лева бройката, например от Вали.бг. Държат 5-6 месеца, зареждаш за няколко часа и айде пак. МНОГО по-евтино, а и по-екологично! Да поясня, че това не е от старите зареждащи се, това е от тези с нисък саморазряд, тип Eneloop технологията на Sanyo (но те нямат 9-волтови). Тези Uniross са добри, познават се по табелката Hyrbio (това е тяхната технология) + това, че идват заредени. Зарядни има за 10-15 лева. Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 24, 2014 Отговорено Октомври 24, 2014 Свиря изключително с активни ЕМГ-та (7-8 китари имам с такива адаптери) и това от години наред. Проблема ме озадъчава. Ако не е от ключето, то тогава дано смяната на батерията да помогне. И аз за друго не се сещам. Цитирай
bir4o Отговорено Октомври 26, 2014 Отговорено Октомври 26, 2014 Ако не е в ключето, дали адаптера стопля бавно Свършиха ми идеите. Явно трудно пали при слаб ток. Възможно е така да си е произведен с дефект. Имама тази конфигурация на корейски LP с троен ключ и нама такъв проблем с обикновена батерия . Новата качествена батерия ще ти даде по силен ток, но най добре ги пусни на 18 волта ... издържат . Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 27, 2014 Автор Отговорено Октомври 27, 2014 (Редактирано) Последните ми наблюдения са следните. Първо да кажа, че напоследък пускам китарата веднъж на 2-3 дни за по 20-30 минути. През почивните дни имах възможност по-често да посягам към китарата и устатових следното нещо. В събота сутринта ситуацията беше обичайната - включвам кабела бриджа работи, нека се включи след повторното му прецъкване - говорим за части от секундата.Май тогава пуснах и темата. Към обяд обаче пак я включвах и всичко си заработи от раз.Така беше и привечер, а също и в неделя. Даже в неделя преди да ръчна кабела нарочно първо смених ключа на нек позиция и всичко пак си беше ок. Батерията още не съм я сменил с по-хубава. Явно (дано не кажа някоя глупост) бобината на адаптера се разрежда, когато не се ползва над определен брой часове. Не мисля, че има проблем с него, защото си работи много чисто и вади чудесен звук. Все пак ще взема една по-добра батерия, няма да се излагам пред китарата. Благодаря за съветите. Редактирано Октомври 27, 2014 от Slacoth Цитирай
Recommended Posts