Black Bird Отговорено Юни 11, 2006 Share Отговорено Юни 11, 2006 още има ли или да издавам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Юни 11, 2006 Share Отговорено Юни 11, 2006 (Редактирано) саунда е софутер и нищо друго за сега само това мога да кажа зависи от плеъра и микса в който може да бъде ползван този звук едва ли ще има значение за слушателя лампи с пипан биас ли са ползвани или софтуерна емулация на АМП пак с лампли и пак си пипан биас Редактирано Юни 11, 2006 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Юни 11, 2006 Share Отговорено Юни 11, 2006 значи познах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Юни 11, 2006 Share Отговорено Юни 11, 2006 (Редактирано) значи познах Личи в високите лекинко ама иначе трудно пробива в микс забелезал съм че карвина слагам см57 баш в центъра за такива високи за да пробие в микса...е ако е Рибон микрофона може и да е оф аксис нИ знам Редактирано Юни 11, 2006 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юни 12, 2006 Share Отговорено Юни 12, 2006 Наистина един е по-добре, затова избирай добре това, което ти е по вкуса. Иначе дист+овърдрайв е добра комбинация - драйвът допълнително оцветява звука, леко го компресира и служи като допълнителен еквилайзер. Има на сайта на Boss (www.bossus.com) нещо като инструкция за употребата на ефекти в .pdf формат, там има разни пинизи показани, включително и този. НО китарата ти трябва да е с много добра електроника с малко шум, защото иначе... ти се сещаш. вчера я пробвах тая комбинация Корг Хипер Дист ДОД овърдрайв плюс двата смесени в лайн селектор на бос лс2 и плъгнати в изцяло лампово маршал кубе наистина е добре звука отива към мазния соло звук на Налбанта( е сега не мога да изкарам неговия на 100 % - нито пък му имам пръстите) изощо Налбантов рулс(наслушно доказа че може да се изкара лампов звук без лампа!) - ще го питам за рипъра на ПМ- искам и аз да докарам тоя звук в ПЦто - но още не разбирам от плъгини и др такива като се избира дист трябва да се има впредвид на какво комбо ще се пуща например транзисторно или хибридно комбо -дистер с повече драйв - метъл зон, хеви метъл, корг хипер дист дс1 съм пробвал в трани фендер - също бива тия горните ще звучат добре и в клийн канал на лампова апаратура ако обаче както мен имате лампово кубе с малко драйв- JTM пускате драйвканала и хаквате - айбаниз тюб скриймър, проко - рат,турбо рат, брат, МХР- дисторжън плюс, дс1 тия овърдрайви - звучат предимно в лампови апаратури в крайна сметка човек с годините разбира какъв звук търси и как да го постигне - всеки си има своя истина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 12, 2006 Share Отговорено Юни 12, 2006 В крайна сметка човек с годините разбира какъв звук търси и как да го постигне - всеки си има своя истина. Еми..как да ви кажа - това последното изречение обобщи цялата тема! Евала! Нека и всеки, който опитва да изрази собственото си (и неизбежно субективно) мнение, да го прочете и да се замисли! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Юни 15, 2006 Share Отговорено Юни 15, 2006 Пичове отделих 15 минути да прочета цялата тема. Стига с тея записи ве - не е ли най якото усещане свиренето на живо??? Фиилинга на ламповия амп е невероятен направо подлудява. Не може да го заместите с абсолютно нищо - като наркотик е!!! Ебем ти записи и симулации.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Юни 15, 2006 Share Отговорено Юни 15, 2006 (Редактирано) не е ли най якото усещане свиренето на живо??? филинга идва от свиренето, не от некви сандъци с чаркове За тва свирете няма значка с кво :guitar: в една друга тема се опитвам да покажа една друга страна на нещата http://forum.muzikant.org/index.php?showto...30entry145829 (с тея звуци някой хора щяха да издават албуми....но ние сега презадоволени...не та не...) И да не се забравя ,че всеки е почнал да човърка софтуери и хардури за да издокара по як саунд и да свири по яко а в един момент се оказва ,че само се сменя гиър...а музиката е слязла на някоя спирка доста отдавна... Редактирано Юни 15, 2006 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
benedict Отговорено Юни 15, 2006 Share Отговорено Юни 15, 2006 Пичове отделих 15 минути да прочета цялата тема.Стига с тея записи ве - не е ли най якото усещане свиренето на живо??? Фиилинга на ламповия амп е невероятен направо подлудява. Не може да го заместите с абсолютно нищо - като наркотик е!!! Ебем ти записи и симулации.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Юни 16, 2006 Share Отговорено Юни 16, 2006 не е ли най якото усещане свиренето на живо??? филинга идва от свиренето, не от некви сандъци с чаркове За тва свирете няма значка с кво :guitar: в една друга тема се опитвам да покажа една друга страна на нещата http://forum.muzikant.org/index.php?showto...30entry145829 (с тея звуци някой хора щяха да издават албуми....но ние сега презадоволени...не та не...) И да не се забравя ,че всеки е почнал да човърка софтуери и хардури за да издокара по як саунд и да свири по яко а в един момент се оказва ,че само се сменя гиър...а музиката е слязла на някоя спирка доста отдавна... ...а така...абсолютно си прав...на мен отдавна ми е писнало от заигравки с геар-а...гледам да докарм звук дето да се ядва та да мога да си джигам пълноценно...не ми пука дали ще бъде наи съвършенния на света...останалото се компенсира изцяло с емоция и сценичен ентусиазъм...което е най-важното в крайна сметка...публиката не се състои от дипломирани звукови инженери... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Юни 16, 2006 Share Отговорено Юни 16, 2006 Мен пък ако звука не ми харесва направо не мога да свиря, някак си все едно проблема е в ръцете ми, а не в звука... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юни 16, 2006 Share Отговорено Юни 16, 2006 с всичко става звук ето кво прави едно дистерче берингер за 45 лева идеята е че каквото и да си вземе човек, винаги може да докара звука който търси. въпрос на разцъкване и усет сори за лошото свирене, но напоследък съм позамърлял свиренето http://stratocaster.muzikant.org/free.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Юни 16, 2006 Share Отговорено Юни 16, 2006 (Редактирано) ...е аз вече си избрах дист...или по скоро оплювания от всички че даже и от мен до неотдавна Behringer V-amp2...и ми предстои да проверя теорията на stratocaster в действие...не се съмнявам в резултата...във всяка машинка вероятно се крие потенциал...ама трябва някои да съумее да го извади...аз съм слушал двама, трима китаристи да свирят с непоносимия за мен ZOOM 505 и да вадят доста приличен звук с тази долнопробна чудесия... Редактирано Юни 16, 2006 от preIbanez Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
benedict Отговорено Юни 16, 2006 Share Отговорено Юни 16, 2006 Не може да се прави саунд с всичко.Все пак педалчета от Берингер е по-добрият вариант от v-amp,поне са копнали Boss педалите и ги дават по-тънко.И при всички положения имат повече звук от в-ампа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юни 17, 2006 Share Отговорено Юни 17, 2006 Не може да се прави саунд с всичко.Все пак педалчета от Берингер е по-добрият вариант от v-amp,поне са копнали Boss педалите и ги дават по-тънко.И при всички положения имат повече звук от в-ампа. не мога да се сдържа - http://stratocaster.muzikant.org/demona.mp3 това е най евтината играчка която имам - берингер ултра дист- а вади най-убийствен звук горещо препотъчвам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts