Rumen.Kolarov Отговорено Октомври 19, 2014 Отговорено Октомври 19, 2014 Няма да коментирам електрониката, но не е ли нелогично козметичната част на изделието да струва много пъти повече самата апаратува в него ?! 1 Цитирай
synchu Отговорено Октомври 19, 2014 Отговорено Октомври 19, 2014 Не. Една добра кутия за глава + шаси (в зависимост от съдържанието) могат, например, да са доста по-скъпи от съдържанието. Според мен, това няма абсолютно никакво значение за качествата на устройството. 1 Цитирай
lyu_records Отговорено Октомври 19, 2014 Автор Отговорено Октомври 19, 2014 1. Не е скъпо! Парчето алуминий беше предвидено за "Надин" и ми костваше някъде около 20мин. с огъването му, при праховото е същото състояние! 2. Само един от трафовете вътре е около 5 евро, дори да не излизаше без пари кутията не стоят нещата така както си мислите. 1 Цитирай
Rumen.Kolarov Отговорено Октомври 19, 2014 Отговорено Октомври 19, 2014 Добре, не съм прав. Сори. 1 Цитирай
Recommended Posts