metalhammer Отговорено Октомври 11, 2014 Отговорено Октомври 11, 2014 Миди контролера може да се вгради в ампа като ъгпгрейд или да бъде външно устройство. Щом казваш, че искаш да е универсално е добре да бъде външно устройство. Дали ще командва самия футсуич или ще е закачено само за кабел от футсуич това не е важно в случая. Подкарвал съм 2 такива устройства с модули от наш съфорумник - един вграден и един външен, но беше преди доста години. Възможен е нов експеримент с кита на ТТ Kit Midi Channel-Switch. 1 Цитирай
mita4eto1977 Отговорено Октомври 16, 2014 Автор Отговорено Октомври 16, 2014 Въпросът ми е ако правилно съм разбрал : Фусуйча като натисна примерно клийн канала пуска някакво точно определено напрежение по управляващият кабел и го държи или е само импулс ??? Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 16, 2014 Отговорено Октомври 16, 2014 Може лесно да си отговориш сам - като натиснеш футсуича и задържиш, пробвай да натискаш и другите - нищо не се случва.. импулс ли е според теб? Цитирай
boreto Отговорено Октомври 16, 2014 Отговорено Октомври 16, 2014 Продуктите на RJM са точно за подобни случаи - предоставят цялостно управление на усилватели, ефекти и други миди устройства. http://musicdivision.bg/index.php?route=product/search&filter_name=rjm 1 Цитирай
mita4eto1977 Отговорено Октомври 16, 2014 Автор Отговорено Октомври 16, 2014 Напрежението е постоянно значи така ли??? Не мога да си отговоря сам,съжалявам!!! Уважавам знаещите хора но не мога да разбера защо ми е въпросния ТТ кит ? Ако знам принципа и напреженията които управляват ще си го направя и сам.Грешка! Ще пробвам и ако е сполучливо ще споделя с всеки който го интересува.Нали затова си пишем от дни по въпроса. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 16, 2014 Отговорено Октомври 16, 2014 Няма да си го правя сам по-скоро искам решение с крайна цена за труд. Ако знам принципа и напреженията които управляват ще си го направя и сам. Съвсем се обърках... Кога ще решиш какво точно искаш? Цитирай
mita4eto1977 Отговорено Октомври 16, 2014 Автор Отговорено Октомври 16, 2014 (Редактирано) Не исках да кажа,че ще хвана поялника! Исках да кажа,че няма да се купува нещо и евентуално да се преправя и натамънява,а някой ще го изработи.Ако съм Ви объркал се извинявам!Чаках да се появите в темата, та какво е вашето решение с крайната цена?тел.0878667948 Димитър Редактирано Октомври 16, 2014 от mita4eto1977 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 16, 2014 Отговорено Октомври 16, 2014 Твърде висока, за съжаление... Цитирай
mita4eto1977 Отговорено Октомври 16, 2014 Автор Отговорено Октомври 16, 2014 (Редактирано) Ставате смешен, а това наистина е за съжаление!А какво точно искам е написано в първия пост! За мен темата е приключена! Благодаря на всички! Редактирано Октомври 16, 2014 от mita4eto1977 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 17, 2014 Отговорено Октомври 17, 2014 Винаги се радвам, когато получавам доказателство за правилно взето решение. Една цена не се определя само от паричната стойност. Лишаването от квалификация е начин да се отговори по подходящ начин на определени хора. Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 17, 2014 Отговорено Октомври 17, 2014 Отношението на търсещия е крайно странно (всъщност явно странното е нормално за нашите географски ширини). Няколко пъти се променя заданието, след като получи достатъчно хинтове и вариации как да се подходи (за което никой не беше длъжен да го прави), очакванията са да му се обади някой по телефона с оферта .. + 1 за подхода на инж. Манов п.с. mita4eto темата ти беше полезна, припомних си някой решения които бях подредил в "wish" списъка ми за личния ми лайв риг и леко промених приоритета им 1 Цитирай
Ламби Отговорено Октомври 17, 2014 Отговорено Октомври 17, 2014 Просто питащия няма Бугера,а процесор.Ако имаше щеше да си боцне китарката директно и толкоз.Предполагам пита за да е спокоен,че ще може при евентуална покупка да ги ползва и двете.Може и да бъркам нещо,но за какво по дяволите искаш да управляваш ампа не от футсуича,а от друго място. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 17, 2014 Отговорено Октомври 17, 2014 За да не ходиш на уроци при Lord Of The Dance. Купуваш МИДИ педалиерка, рак проц, амп. Навързваш всичко и сменяш едновременно с едно копче - клийн канал на ампа+хоус от проца; драйв канал на ампа с EQ от проца; лийд канал на ампа с дилей от проца; и т.н. 1 Цитирай
mita4eto1977 Отговорено Октомври 24, 2014 Автор Отговорено Октомври 24, 2014 Проблема с желанията ми е решен:http://www.voodoolab.com/controlswitcher.htm намерих дилър в Гърция и всичко се нареди! Човека е много приятен и се комуникира лесно с него.Цените са примливи ако в Щатите е 100 долара при него е 100 евро. Представител е и на други марки ако някой иска ще му дам линк или контакти с човека. Най-големият плюс е че съпругата му е българка!!!Поздрави на всички и благодаря за времето и вниманието което отделихте на темата!!! Цитирай
Recommended Posts