Svet Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 (Редактирано) Има един уличен музикант, свирещ под псевдонимът lomanis Има изумителна техника и вокали. Ето линк към с малко повече информация за него : lomanis solo bass and vocals А тук може да го видите и чуете на живо с кавър на Cream - Tales Of Brave Ulysses : Има и други видеота, но за жалост повечето са с много лошо качество. Поздрави Редактирано Юни 30, 2009 от Svet Цитирай
danko Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Richard Bona е човекът... Само това ще добавя: http://www.youtube.com/watch?v=-jjGvSIXzms Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Не че много разбирам от басисти, защото съм китарист, но ще споделя, че много се кефя на Джоуи Демайо от ManOwaR - страхотен музикант и голям пич Също симпатичен ми е в последно време басистът на Nightwish. Цитирай
Yves Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Също симпатичен ми е в последно време басистът на Nightwish. Е как, Марко е "най-големия". Сега като басист нямам идея какъв е, но има страхотен глас - феновете на Tarot го знаят много добре Цитирай
Demiurg Отговорено Юли 16, 2009 Отговорено Юли 16, 2009 Да, на фона на оная поп-идолка има наистина огромен глас... Цитирай
ear-ache Отговорено Юли 16, 2009 Отговорено Юли 16, 2009 Като певец - да, като басист - ... не съм го виждал да показва кой знае какво, по скоро свири като китарист в песните им... Цитирай
barbapapa Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Tal Wilkenfeld - свири с Jeff Beck, но има много яки неща самичка Не е много по темата, но тъй като аз й "обръщам много внимание", може и на вас да ви хареса 1 Цитирай
Dls Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Tal наистина е много добра мацката. Моето вдъхновение за баса тръгна основно след слушането на свирнята на Fieldy (Korn) а също така и на Щефан Уде (Guano apes) ...чуствам се вдъхновена Цитирай
kulov Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Като цяло върху свиренето ми най-много е повлиял Клиф, Бог да го прости, освен това, Стив Харис. Слушам различни стилове, в колата имам SMV, на Маркъс отделно цялата дискография, последно време въртя усилено албума The Bleeding на Cannibal Corpse. Alex Webster ме вдъхновява яко! Дзверр!!! С главно ДЗ!!! Peter Ivers от Ин Флеймс не бива да се пропуска - група, която слушам заради гениалните китари (често викат по турнета гост-китаристи, щото мислят ебахти партиите, не могат да си ги изсвирят), но Иверс е гад!! Дис ис епизоуд сикс-сикс-сикс, дестинейшън кейъс... Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 5, 2009 Отговорено Декември 5, 2009 Джейсън Нюстъд и Майкъл Балзари Цитирай
Demiurg Отговорено Декември 6, 2009 Отговорено Декември 6, 2009 ...Peter Ivers от Ин Флеймс не бива да се пропуска - група, която слушам заради гениалните китари (често викат по турнета гост-китаристи, щото мислят ебахти партиите, не могат да си ги изсвирят)... С това абсолютно не съм съгласен. Имам някакво делукс издание на "Come Clarity", дето е с бонус - ДВД, в което е запис от репетиция на целия албум - пичовете си свирят всичките песни без проблеми, без ефекти, без програмиране и някакви фокуси... Едно след друго - парчетата от албума - удри ! Като машини са ! Цитирай
TONY Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 (Редактирано) Реших да видя, какво съм писал навремето (преди 5 години). Оказва се, че не съм си променил мнението. Стив Харис и Били Шийн продължават да са басистите, които най- силно ме кефят. Разликата е, че все повече гледам на приносът им към звученето на бандата. И останалите, които съм посочил след тях, също продължават да са ми любимци. Стана ми интересно за този Марко, бивш певец на Тарот и сега басист на Найтуиш. Дай клипчета в тубата илюстриращи и двете. НЕ знам точно в кой период и кои песни да търся. Редактирано Януари 29, 2010 от TONY Цитирай
Recommended Posts