Vlad Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Това, което правиш също не е етично! Ако аз направя неволна грешка и потърпевшият я открие - бих искал да дойде първо при мен. А в случая темата е пусната не от прекия потърпевш. Вижда ми се много некоректно! Аз също съм пускал подобна тема, както и китаратапешо, на чак след като видяхме, че неколкократните разговори не променят нищо. И от първо лице! Влад п.п. Типично по български - "Виновен до доказване на противното"... В.
Vlad Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 (Редактирано) неволна грешка Добре, явно не искаш да разбереш какво говоря! Успех с усилвателя! Влад п.п. "преди точно година се прееба амп-а и потърсих помощ от метълхамър-а.Тогава той ми препоръча Балев. Усилвателят си заслужава и АКО наистина причината е немарлива и бързо отметната работа, то тва говори само лоши работи. ше се опитам скоро да мина през София и може би ще се срещнем с гусин Балев." Очевидно собственика не е убеден във вината на "гусин Балев"! Но ти си... Редактирано Ноември 11, 2006 от Vlad
SomeoneElse Отговорено Ноември 12, 2006 Отговорено Ноември 12, 2006 А какво стана в крайна сметка, говорихте ли с въпросния господин Балев? :think:
vankata Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 мисля 4е неумесно плюете Балев които го познава ще ви каже и относно нещата които прави сьщо са на високо ниво а за тези които не знаят схемите на неговите усилватели са от (vox,marshall,fender)бустерите на сеймор дьнкан сьщо са правени,сглобявани от него след което ги пращат в щтатите за контрол преди пазара.Така че за какви умишлени грешки говорите вобше аз мисля че с ваште 100 или там 200 левчета изобщо са му без значение .ивиняваите ако някои сьм засегнал но просто познавам човека и знам какви неща може да прави.
metalhammer Отговорено Ноември 18, 2006 Автор Отговорено Ноември 18, 2006 аз мисля че с ваште 100 или там 200 левчета изобщо са му без значение Мисля само да цитирам и да не коментирам повече
Rising_Force Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Аз пък ще се изкажа, че MetalHammer е много съвестен и знае перфектно какво прави. Никога не би тръгнал да говори просто "ей така" срещу някого. При това съм на мнение, че той е изключително компетентен в областта на ламбите и знае много добре за какво наистина става въпрос. Затова г-н Балев трябва да си извади сериозни поуки.
Vlad Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 До колкото си спомням тук във форума има тема с една много дълга и много поучителна история за магазин "xxxx". С мнения от първо лице. Това, което ме смущава в настоящата тема е: 1. че е пусната не от потърпевшия. 2. Не е потърсен въпросният господин за изясняване на случая. 3. И след всичко това, но може би най-вече, ме притеснява презумцията "Виновен до доказване на противното"! Влад п.п. Мисля, че всички трябва да си извадим сериозни поуки! В.
Nikifena Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Ай стига вече с г'сина Балев ако обичате !!! Край на спора...!!!
AXE Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Имам един познат, дето братовчед му ходил във Виена и гледал как едни ядат торти в сладкарницата - много вкусни били!
Vlad Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Аз пък ще се изкажа, че Аксе е много съвестен и знае перфектно какво говори. Никога не би тръгнал да говори просто "ей така" за торти. При това съм на мнение, че той е изключително компетентен в областта на тортите и знае много добре за какво наистина става въпрос. Затова г-н Лучано трябва да си извади сериозни поуки. п.п. Въпроса дали темата трябва да се изтрие или да иде при проблемните е спорен явно...
Mephistofel Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 А да ходите да посвирите малко или е по-приятно да си почесваме езиците? Темата я затварям - когато има налице информация и развитие по нея - пишете ми едно ЛС и ще преценя дали да я отворя пак.
Recommended Posts