Kalmar Отговорено Септември 4, 2014 Отговорено Септември 4, 2014 Хммм не знам защо ти е това, при положение, че седи преди 1-ви праг, което означава, че строя ще е нещо малко по-ниско от Фа (при положение че китарата е в стандартен Ми строй)? Освен това повсдигането на струните без пренастройване означава вдигане на строя... демек китарата ще стане по-високо настроена и ще си фалшив спрямо останалите в бенда... Тъй си мисля аз... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 4, 2014 Автор Отговорено Септември 4, 2014 И аз не знам. Просто ме ядоса факта, че не мога да намеря дори как се казва тоя "гоздей", да не говорим да намеря за купуване. А не че толкоз много ми е притрябвал... На Ibanez-о-дрЪва може да се свири No More Tears. А може и блусец нещо... Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 4, 2014 Отговорено Септември 4, 2014 Обикновено слайд - оупън джи или стандартен строй,ползват се свободните струни,кой го измисли тоя пирон бе,строя къде отива,ебати глупостите ще измислят за кинти.. Ако си толко мераклия,това ми мяза на пълнител от химикалка,все да намериш из мазето,че вече никой не пише,само цъка.. Цитирай
Jim-ph Отговорено Септември 4, 2014 Отговорено Септември 4, 2014 най-просто и удобно да се исползва с tuneomatic. Вдигаш струните, слагаш капо - готово. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Септември 4, 2014 Отговорено Септември 4, 2014 Ибанеца ме изненада приятно как звучи със слайда,да не говорим ,че го няма идиотския радиус на фендерския гриф, тип цигулка. Тук просто дигнах екшъна от флойда с шестограмчето за секунди, като това не променя строя. 4 Цитирай
Recommended Posts