ares98 Публикувано Август 24, 2014 Публикувано Август 24, 2014 Здравейте колеги, събрах пари за нова китара (600 лв) и съм се ориентирал към Esp Ltd Mh-250 Fr или Schecter Omen extreme 6Чувал съм добри отзиви и за 2те китари, според вас коя е по надеждна? За метъл и шредване естествено Цитирай
Fashion Отговорено Август 24, 2014 Отговорено Август 24, 2014 И двете са надеждни за метъл! Най-добре прецени сам!!! Китарите са с доста сходни параметри и няма да има особена разлика в звука (особено ако не ползваш скъп усилвател). Но като комфорт(усещане) при свирене са доста различни. Затова ти препоръчах личната ти преценка да е последна, естествено след проба. Аз лично предпочитам ESP LTD пред Schecter, за мен грифа им е по-удобен (а и не само това). Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Август 24, 2014 Отговорено Август 24, 2014 +1 от мен, за ЕSP LTD!Все пак, както каза Fashion, важна е личната преценка. Цитирай
ares98 Отговорено Август 24, 2014 Автор Отговорено Август 24, 2014 И аз към нея клоня май, заради Floyd Rose-a Цитирай
Acei Отговорено Август 24, 2014 Отговорено Август 24, 2014 Ако ще избираш китарка между двете преди всичко трябва да пробваш и двете. Имай предвид, че двете марки имат различни концепции за китаростроене. Грифовете има са различни и някой може и да не ти е съвсем удобен. Притежавал съм предшественика на шектър омен-а, който споменаваш. Модела е Schecter Sunset - изключително приятен инструмент. Личнията ми опит с китарите - установих, че поради малката ми ръка са ми по-удобни тънките грифове. Установих го след като в ръцете ми попадна един креймър страйкър. После имах и други марки и модели, но в крайна сметка се върнах на креймърите. Свиря в СИ стандарт тежки и шредърски неща и олд скул в нисък строй. И те така пробвай, кое ще ти е по-удобно. Иначе в момента ми се налага да си продам единият креймър, че синковеца ми троши коли и сега требе да плащам. Както и да е ако се заинтересуваш ще ти пратя снимки и за китарата може да питаш майстора Атанас Шишков той има възможност да се запознае и да я пипне. Има един адаптер и флойд роуз 24 прага и 25,5" мензура поздрави Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Август 24, 2014 Отговорено Август 24, 2014 Acei правилно ти дава насока и за друго решение, при избора на китара. За този бюджет, може да намериш, втора ръка, по-висок клас инструмент, в много добро състояние! Гореспоменатият креймър е много интересна китара и ако я имах в колекцията си, трудно бих се разделил снея 2 Цитирай
Acei Отговорено Август 24, 2014 Отговорено Август 24, 2014 И моето сърце се къса ама нема как Цитирай
ares98 Отговорено Август 29, 2014 Автор Отговорено Август 29, 2014 A между този http://bad_link/el-kitara-schecter-omen-6-extreme-i56416634 и този http://bad_link/el-kitara-schecter-omen-extreme-6-i53237648 има ли някаква разлика? Цитирай
Acei Отговорено Август 29, 2014 Отговорено Август 29, 2014 точно този модел е наследника на Сънсет моделя, който не произвеждат вече шектър това е нисък клас китара, но пък шектър явно имат добра концепция и драдиции и тези китари са много прилични Цитирай
Recommended Posts