Dilian Nedev Публикувано Август 16, 2014 Публикувано Август 16, 2014 Критики и коментари са винаги добре дошли. Приятно слушане! https://soundcloud.com/diliannedev/dilian-nedev-letter 4 Цитирай
pit_kk Отговорено Август 16, 2014 Отговорено Август 16, 2014 здр диляне. можеш 100 пъти повече. не знам какво да слушам??? 7-8 акорда или да избичиш зверско соло. какво да ти кажа ? браво? НЕ. НЕ Е БРАВО изв за откровеността Цитирай
zanev 70 Отговорено Август 17, 2014 Отговорено Август 17, 2014 Според мен това си е типична подложка върху , която трябва да се изпее вокал ..примерно ...примерно казвам - една Таря Тарунен и си готов ... друг е въпроса стилистично дали всеки ще хареса това, което си направил - има си пътници за всички влакове както казват . На мен лично ми харесват най вече парчета в, които има освен всичко друго - риф ... рифа е най важния и запомнящ се особено ако е добър - вземи пример от парчетата на Дио от 83 и 84 година да речем ... но понякога това може да свърши и вокалната линия . Но всичко е относително . Друг момент също така е , че май този тип стилистика малко поотмина , но ...всеки има право да прави каквото си иска и да се забавлява . ако това те кефи - това прави ..така или иначе от това пари у нас не се изкарват - поне кефа да си правим - всеки както го разбира . и..и за финал .. съгласен съм до някаква степен с по горното мнение поради следната причина - такъв тип стилистика обикновено се практикува от групи , в които няма изявен солист или солисти - всичко е подчинено на общото звучене - няма я майсторската изява , която обикновено е умишлено търсена .Ако си добър китарен майстор в рок и метъл стилистиката по добре се ориентирай към нещо , което да подчертава уменията ти - и композиторски и чисто технически - тоя стил не е за много добри китаристи като цяло , въпреки , че ако се свири на скандинавско ниво и се изкарват пари от това и в тази стилистика продуцентите ще изцедят максимума от теб , дори и да не си личи както при Ингви да речем . Но и тука е въпрос на виждане .В България е азбучна истина , че много добрите индивидуалности трудно намират хора , които да свирят с тях - обикновено групите са от типа на БТР - скучно , тъпо , елементарно ...но задружно и 20 години са като стена - безброй концерти , редовни участия за добри кинти по клубове , БГ радио и прочие балади за тинейджърки .. много важно , че албумите им не стават за слушане ... ...в крайна сметка всеки сам си решава , кое е по важно за него . ..жив и здрав бъди . Цеко Цитирай
pit_kk Отговорено Август 17, 2014 Отговорено Август 17, 2014 занев, така е. ясно е че трябва 1 глас и всичко ще си дойде на мястото. тобиас замер например, уникален. но по 7,10,13 мин песни някакси ме отегчава толкова, колкото и няколко гами. това е. карай...здраве да е Цитирай
zanev 70 Отговорено Август 17, 2014 Отговорено Август 17, 2014 ..не случайно писах , че преди всичко е въпрос на вкус .. а иначе свиренето на парчета от по 10 минути със схема - интро , куплет , бридж , припев и пак отново плюс евентуално соло към края си е ...скучничко ..така е ..но явно е наложен стандарт и публиката , която в огромната си част не е музикантска , явно е свикнала и няма много против ..карай ... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 17, 2014 Автор Отговорено Август 17, 2014 (Редактирано) Приемам горе написаното, явно тук трябва да се поства само музикантски онанизъм, иначе не е интересно .. Колеги, има си причина масовата музика да е просто устроена. Аз лично също, макар и уж музикант човек, не мога да издържа да изслушам един прогресив албум (цял) без да сменя на нещо, което да ми остане в главата. И да, очаква се върху нещата които правя да има вокали. Но пусто не се научих и да пея, че да се чуе това. .. пък на БТР нека им е гадно, че са им скучни песните Редактирано Август 17, 2014 от Dilian Nedev Цитирай
Slacoth Отговорено Август 19, 2014 Отговорено Август 19, 2014 явно тук трябва да се поства само музикантски онанизъм, иначе не е интересно .. Изразил си се брилиянтно. Музиката не се прави от добри рифове, а от хубав аранжимент. На мен ми харесва как си го пипнал, че дори и вокали не ми липсват.Хоровете, които деликатно си добавил са предостатъчни. Цитирай
Recommended Posts