Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Търся самозалепващо медно фолио за екраниране на STRAT. Намерих самозалепващо алуминиево фолио но то на практика не поднадлежи на запоянане в домашни условия. Съгласен съм и медното фолио да е на ролка и да не е самозалепващо, тогава с двустранно тиксо ще го зялепя. Кажете ми къде мога, в кай магазин да отида и да си купя?

• Отговори 115
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Някъде из раздела за ремонт бяха казали един тарикатлък за алуминиевото фолио - завиваш върху него един винт с шайба и запояваш върху шайбата. Евала на тоя дето го е измислил :lol: Къде се продава самозалепващо алуминиево? И кви пари? Че и аз скоро ще се занимавам с екраниране :lol:

Отговорено
Някъде из раздела за ремонт бяха казали един тарикатлък за алуминиевото фолио - завиваш върху него един винт с шайба и запояваш върху шайбата. Евала на тоя дето го е измислил :cheers: Къде се продава самозалепващо алуминиево? И кви пари? Че и аз скоро ще се занимавам с екраниране :)

Да, аз го бях споменал :) Но не е задължително да запояваш, просто слагаш проводника под шайбата и затягаш. :)

Иначе медно фолио има на ролки в Конрад

Отговорено

Почти като офтопик:

В белите държави продават медно самозалепващо фолио на ролки в магазините за градински и овощни принадлежности. Залепва се като пръстен на стъблото на дърво за да не се катерят разни гъсеници, гъгрици и прочие бабалюги - нещо не ги кефи и не минават през него. На мен са ми носили такова от Щатите и освен че е 3-4 пъти по-евтино от "специализираното" фолио на Stuart-McDonald няма други разлики.

Отговорено (Редактирано)

bigjav - това е голяма верига магазини за електроника - http://www.conrad.com/

В София се намира на първата пряка вдясно на бул. Ботев като тръгнеш от кьошетата.

разбойник - thumbs_up.gif

А някой да знае онлайн магазин за градински принадлежности, който доставя до България? :cheers:

Редактирано от AXE
Отговорено (Редактирано)
А някой да знае онлайн магазин за градински принадлежности, който доставя до България?  :cheers:

Практикер, Мосю Бриколаж но нямам кола за са отида до тях.

Самозалепващо се алуминиево фолио има на Плиска в един магазин:

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=4f64015e...&oName=&oType=9

където се пресичат Галилео Галилей и Коперник. Така и така ще се дават пари поне за нещо хубаво.

Редактирано от a_panov
Отговорено

Аз понеже работя с всякакви чешити фолия, зареждам от фирма "Микро Асу".

Намира се на кръстовището на Сливница и Хр.Ботев , почти на ъгъла на Сливница.

Имат тънко и малко по-дебело от тънкото алуминиево фолио, както и медно.

Само за цената не се сещам в момента :) . Дано съм помогнал.

Отговорено

"Микро Асу" на кръстовището на Сливница и Хр.Ботев

как да не си помогнал? Помогна на всички. Благодаря

Отговорено

a_panov - ще дадеш ли нов линк (или адреса) на магазина, че стария линк нещо е с изтекъл срок на годност :happy:

Отговорено

Аз питах за адреса на магазина със самозалепващото алуминиево. Иначе кажи и с медното как стоят нещата като се върнеш.

Отговорено (Редактирано)

МИкКРО АСУ са мега тъпи. Майка им ___ проста, тъпа!!!

Аз им говоря за МЕДНО ФОЛИО, а една пача по телефона:

- ДА...

- ОК...

- Имаме медно фолио 75 микрона самозалепващо се!!!

- Имаме гланцово, имаме матово, имаме това което търсите.

Обяснявам и, такова фолио като алуминиевото, домакинското, дето се печат кокошки с него само че от мед.

Бия сутринта път до Ботев и Сливница, то се оказва че имат пласмасово (PVC) с цвят на мед и точно такива десени дето са ми обяснили, се едно че е полирана мед или матирана мед.

Днес съм в лошо настроение то тая офцъ заспала дето ме накара да ходя през половин София. Даже и наистина да имат медно фолио, повече при тях няма да ходя.

http://forum.muzikant.org/index.php?act=ST&f=2&t=15945

Редактирано от a_panov