baitanas Публикувано Октомври 28, 2006 Публикувано Октомври 28, 2006 Насоката в която експериментирам е неравноделен рок. Видях, че идруги съфорумци имат подобни неща и реших и аз да споделя нещо. Кликни тук! Всякакви мнения и коментари са добре дошли! Цитирай
CyberGene Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 Добра е идеята, само малко началото е неубедително, като че ли разклатено и от там леко се усеща някаква неритмичност. Другото е добре. Иначе като цяло един съвет мога да ти дам, който обаче е по-скоро стилистичен и въпрос на вкус. Има места, на които ритмиката върви доста време "така-така-таката", което си е ръченица и малко омръзва. В 7/8 могат да се правят ритмични разнообразия, които вие между другото правите, но на мен лично би ми харесало ако са още повече и на повече места от парчето да се дроби различно, така че да не става цикъл. Но това е критика за почти незначително нещо, не е негативна, по-скоро предложение за вариант. Като цяло хубаво парче, много уважавам неравноделните ритми Цитирай
jFog Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 и на мен ми хареса.Това по принцип си е песен нали,ше има вокали ала бала...?заради много бройните повторения го казвам.с Глас ше стане може би на шес.Колегата по горе е много прав за ритъма,може и по разнообразно да е. Абе и набивките на барабаните на места са яко death-ски каточели млако се ритат с концепцията..може би,но пък си звучат много добре. Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Звучи приятно.Само жиците ми идват малко множко,ама не може да угодиш на всеки! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Плаче за вокал и клавир, за да се понапълни там, където звучи малко празно. Иначе е яко, а на мен неравноделни неща, правени наскоро рядко ми харесват Цитирай
Fenix Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Темата със набивките мнгоо ме кефи! иначе трябва да се рабоооти доста май И ако можеш да го качиш някъде другаде, че... ИМА ВИРУС НА САЙТА!!!!! Троянче НОДА го хвана в момента в който зареди, ама все пак си направете един скан Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 Наистина е идейно. Привлече ме с думата "неравноделен". Е, аз нямам някакви претенции към разнообразието в нацепването, но както бе казано - въпрос на вкус. Цитирай
Recommended Posts