travelcaster2 Публикувано Юли 23, 2014 Share Публикувано Юли 23, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=98u-MDTKAWU $ 220.30 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Юли 23, 2014 Share Отговорено Юли 23, 2014 Жестока джаджа....с малко намалени високи, ще е идеален. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 24, 2014 Share Отговорено Юли 24, 2014 Добре звучи, поне така през нета. Малко цената свинска ми се струва... На моя проц си спретнах един Хамънд-подобен звук и доста добре се получи, обаче върши работа само за единични тонове или евентуално два на октава. Иначе се бият гадно двата тона и звучи като пръдня. Нещо от pitch shift-а явно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юли 25, 2014 Share Отговорено Юли 25, 2014 Готино! Примера с Green Onions от 2:15 ме грабна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 27, 2014 Share Отговорено Юли 27, 2014 Направо не вярвам на ушите си. Как ги разделят тези тонове? $300 с АЦ адаптера. Кво му плащаш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Август 7, 2014 Share Отговорено Август 7, 2014 Айде, пристигна. Първи впечатления - някой бленди са много добри, други не . Тракинга е добър но при бързи солови пасажи може да се получат проблеми. Иначе свири смок на дървото , та пушек се вдига )) 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Март 12, 2016 Share Отговорено Март 12, 2016 Специално я издирих таз тема. Въпросния ефект се оказа изключително интересен, а и от Електрохармоникс пуснаха още по добра версия C9 както и симулатор на Роудс тип пиана K9. Мен К9 не ме грабна ( но зависи , вж по долу) Няколко наблюдения: - китарата ви трябва да е идеално настроена. Няма толкова гадно звучащо нещо като фалшив орган. - ефектът дава възможност за сплит на сигнала - орган и драй. За мен орган сигналът трябва да отива в някакъв определено линеен усилвател. В линковете по долу усилвателят използван е АЕR 40 вата и оттам през балансирания изход в пулта директно.Китарата е Ибанец Artcore. - Нямам запис но уникално звучи когато органовият звук е намален ( има регулация на драй и орган сигнала) и само допълва основния тон на китарата - според мен ритъм партиите стават много по "пълнещи) - Klick симулацията е изключително дразнеща и винаги при мен е на нула - няма общо с клика на хамонда, а по скоро някакво неприятно пукане - Аз лично препоръчвам закупуването на следващия модел Ц9 - по добре звучи, има по добре измислени опции - Далеч не всички бленди звучат добре - от 10, аз ползвам 3-4 макс, но са ми достатъчни ето малко звучета... https://soundcloud.com/plamen-mandadjiev/12-1 https://soundcloud.com/plamen-mandadjiev/2-1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts