Jordan_J Публикувано Октомври 26, 2006 Share Публикувано Октомври 26, 2006 Датчаните ми се издигат още в очите с тоя човек тук и това което прави: http://www.skrydstrup.com/ Цената е много голяма, но устройството/педалера е върха !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 26, 2006 Share Отговорено Октомври 26, 2006 цените наистина са много големи, а дали са върха не знам Определено има много по-добре изглеждащи ефекти от този за по-малко пари Сигурно си е надупил толкова много цените защото петручи, стив морс и разни други свирят с негови неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Октомври 26, 2006 Share Отговорено Октомври 26, 2006 Аз пък ники му се кефя. Тва е hand made който иска да си купува фабрични. Само ти и аз знаем каква мъка е изработката на такива неща - събираш инфо, схеми после търсиш магазини да купиш части - то няма , поръчваш от чужбина, после чакаш един месец доставка пък те се мотаят , звъниш телефони После ходиш да се молиш като сопол на тоя майстор да ти направи кутия на другия да ти я боядиса, губиш си времето (времето е пари) харчиш бензин напред назад, ръчкаш се вечер след работно време по нощите ..... Накрая някъв сулио ти разправя - а ве мноу скъпо ве не може ли без пари да е пък и св*р*а да ми врътнеш а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Октомври 26, 2006 Share Отговорено Октомври 26, 2006 много ми се ще Питьр Корниш - от 800 евро но това ще дойде най накрая, като си направя Ейдрьн Смит системата и остане само педалиерата лошото е че Питьр модифицира и Маршалите на Смит( за пауьр ампа сьс сигурност - за JMP -нйа е стандартно) е ако някой има Корниш модификацията на 9200 - да я пусне насам ( то рибата в морето- ама аз слагам тигана ) а, сайта който гледам, сьщо е забележителн Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 26, 2006 Share Отговорено Октомври 26, 2006 Ами ето едни къстъм ефекти http://www.moollon.com/default_e.asp Те да не са по-лоши, или пък да не би с тях да не свирят известни музиканти. И са по-евтини, че и пъти по-красиви. На ония пич отгоре изглеждат точно DIY. Дори не си е поиграл да ги прави на ситопечат. За дими. Много ясно, че не може да искаш по-малко пари от серийно производство, ама когато се занимаваш с къстъм неща, те малко или много се превръшат в едно малко серийно производство, и обикалянето, връзките които си си създал и тн ти улесняват много това с което се занимаваш. Но за всичко си иска инвестиции, знания и връзки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 26, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2006 цените наистина са много големи, а дали са върха не знам Определено има много по-добре изглеждащи ефекти от този за по-малко пари Сигурно си е надупил толкова много цените защото петручи, стив морс и разни други свирят с негови неща. Ааааа, то това не е ефект Това е само МИДИ педалера - на едно видео в YOUTUBE.COM Петручи я демонстрира подробно. Тая педалера е буквално компютър, помни пресети за всяка песен, а отделно може да контролира всеки модул от рака му автономно. Аз и се кефя много, честно казано ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 26, 2006 Share Отговорено Октомври 26, 2006 Ами ето едни къстъм ефекти:http://www.moollon.com/default_e.asp Защо ми се струва, че дизайна на последната ти ФайърСаунд версия е инспирирана малко от този сайт? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 26, 2006 Share Отговорено Октомври 26, 2006 Ааааа, то това не е ефект Това е само МИДИ педалера - на едно видео в YOUTUBE.COM Петручи я демонстрира подробно.Тая педалера е буквално компютър, помни пресети за всяка песен, а отделно може да контролира всеки модул от рака му автономно. Аз и се кефя много, честно казано ... Това което ти пратих на снимката не е педалиера Ей ти и едно друго умно http://www.voodoolab.com/gcontrolpro.htm Защо ми се струва, че дизайна на последната ти ФайърСаунд версия е инспирирана малко от този сайт? Дизайна е на татко. Той го нарисува... Добре, че имам баща художник та и него да го вкарвам в бизнеса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 26, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2006 Да, не съм забелязал линка към снимката. Не знам за какво качество става дума ... То по-изглежда на прототип, отколкото на завършен ефект, пък и мисля, че това едва ли е сериен модел, по-скоро нещо къстъм, за което вида няма значение. А и в сайта им пише, че много продукти са ги спрели от серийно производство, защото са залети от поръчки за МИДИ педалерите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 2, 2006 Share Отговорено Ноември 2, 2006 доста добра цена като за прототип : European Export Price: €321,- (excl. VAT). а е и в продуктите в Stomp Boxes Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts