ZLE Отговорено Януари 15, 2016 Отговорено Януари 15, 2016 За чужденец си пише екстра момчето,да не се заяждаме... 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 15, 2016 Отговорено Януари 15, 2016 и да - има такава мистерия: като питам по форуми, дали някой притежава Чибсон да го посвиря, щото е ми интересно какво се представяват - никой няма, а като гледаме пазара - само тези чибсони ги има. Може би малко хора те разбират какво говориш / пишеш. кой слуша - чува. 1 Цитирай
Heartman Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 За какво ти е чибсон като имаш Греко по добър от гибсън?Ма айде да не кажете че се заяждам. Тази обява и аз я гледах и ми се стори майтап, ама може някой да се подхлъзне по цената и да си каже че е оригинал. Цитирай
jabs Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 Вече я няма. Както казах точен и готин пич, рядко явление. Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 Интересно ми е как са като качество, звук. Също взех скоро Епифон Реишью 2008 ако сещате за серия. Много е скъпа от фабриката с качественни части. Също, интересно ми е какво се представява модерен топ епифон, не евтина серия. Взех го на много аттрактивна цена. Чибсон не искам да закупя, ама бих искал да го чувам. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 Аз съм си лековерен Кат ме черпи някой с една ракийка и веднага му имам доверие Само да не се намираш някъде в планинските части на югозападна България. 2 Цитирай
jabs Отговорено Януари 17, 2016 Отговорено Януари 17, 2016 Аааааааа, сакън, както се казва на новобългарски (Тряа да го учим тоя език както се вижда ) 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 17, 2016 Отговорено Януари 17, 2016 Малко инфо за японски/корейски китари КОРЕЙСКА продукция на фабрика Cort: 1) пластмасов, квадратен нът 2) гибсон-стайл "звънец" 3) малко по-голям, зелено-перлов инлей 4) леко зелено, дебел шрифт лого. 5) няма сериен номер (изключение: греко произведени преди 1977 година) 6) ключове без крепежни винтове. Никога при японски серии. 7) По-тънки нюанси. Малко по-различна форма на "книжка". (също изключение - край 80ти, фабрика Токай имаше съща форма) 8) Дебел акрилов лак. ЯПОНСКА продукция: 1) скръглен нът от изкуствена кост 2) различен инлей. На другото фото има същия диамантен инлей, обаче друг размер и цвят. 3) Лого. Шрифт, дебелина, цвят. 4) Има разлика в байндинг. Сравнете. 5) тръсс род капачка. 6) Има сериен номер 7) Ключове и техния крепеж 8) Уретанов лак (на високи серии - нитро) 9) По-плавна форма на "книжка" на глава 2 Цитирай
ultramega Отговорено Януари 19, 2016 Отговорено Януари 19, 2016 Ето едно видео за т.нар. Chibson .Също съм гледал и такива на доволни купувачи (не измамени , а целенасочено са купували от китайски сайтове) 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 19, 2016 Отговорено Януари 19, 2016 За 150£ с флейм клен отгоре? Пффф, дайте две! 1 Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 20, 2016 Отговорено Януари 20, 2016 Имайки предвид отвратителното качество на Гибсън за инструменти за 800-900 долара, този Чибсън изглежда чудесно за парите си... 4 Цитирай
TONY Отговорено Януари 20, 2016 Отговорено Януари 20, 2016 Вчера гледах една представяне на НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ и вероятно най-скъпо продаденият Гибсън до този момента. Става дума за Гибсъна, чийто първи собственик е бил Питър Грийн няколко години, след това я е продал на цената на която го е купил на Гери Мур (разбирай за никакви пари). Който в момент на финансово затруднение я е продал за милион и нещо долара на някакъв собственик на музикален магазин в САЩ. Казват, че новият и собственик Кърк Хамет е кихнал 2 милиона. Той пък казва, че дълго я е гледал в магазина и я е купил, чак като свалили цената..... В крайна сметка гледах презентация от собственика на магазина. Та той казваше каква чест е за него и алабала да свири на този Гибсън. Каза си, че цената се определя не толкова от това колко велика като изработка е, плюс това че доста неща по нея не са оригинални, а най-вече заради това на кой е принадлежала. Собственика е бил доста близък с Гери Мур и постоянно е наблюдавал как Гери свири и модва китарката през кариерата си. И както Гери му е кавал - тая китара съм я купил да свиря на нея не да я колекционирам. Та има и ремонт на главата, -лепена е. Но макар и разпознавайки нейният тон от презентацията, в ръцете на този продавач, китарата ми звукна примерно като китара за 2000 долара. Или ако бях с повече кинти бих платил примерно 20 000 долара заради това, че Грийн и Мур са свирили на нея. Сега човек като има голям бюджет и е фен, като Хамет що пък да не кихне и 2 милиона. Та искам да кажа, че в ръцете на продавача и обикновен китарист, тази китара ми звучи примерно като за 2 000 до 20 000, но да в ръцете на Гери Мур, светла му памет, несъмнено звучи като за 2 милиона минимум.... Цитирай
Heartman Отговорено Януари 20, 2016 Отговорено Януари 20, 2016 ^ За тея пари сигурно не е лошо един чибсън да си вземе човек,ама така ги храни онея дръпнатите.Не че иначе ще ги спре нещо.Има обаче разлика и в тялото която този пич не показа.Доста по-голям е кътауея на чибсъна.И отгоре където е суича също е по-изпъкнала. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 20, 2016 Отговорено Януари 20, 2016 Има много разлики, според много хора , копията са често трагични.Намерих много по темата но да не затлачваме само с лес пол . На който му е интересно може да види разликите... но те са доста очевадни , ако си запознат с материята. 1 Цитирай
Recommended Posts