disagr33 Публикувано Юни 18, 2014 Публикувано Юни 18, 2014 Здравейте!Направих дует версия с Бритни към песента й Alien. Начинаещ съм, и бих искал да ви попитам как се е получило според вас? https://www.youtube.com/watch?v=n19kxCnazRM Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 Оставяме настрана the totally obvious pitch correction. Твоите са заковани яко в центъра, и ми звучи като да е един трак. Чух и оригинала нарочно, определено всичко е яко стерео в куплетите. Има си техники за да получиш тези модерни поп вокали, които най-вероятно целиш. Като цяло целта е да ги смажеш тотално като динамика и да добавиш малко повече "сол и пипер" за пробивност. Best regards Цитирай
disagr33 Отговорено Юни 18, 2014 Автор Отговорено Юни 18, 2014 Благодаря! Мислиш ли че в оригинала има pitch correction? И какво ще рече "сол и пипер" Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 Има корекции, но не са толкова силни. Иначе казвам "сол и пипер', защото всеки си има собствен вкус за оцветяването на вокалите. Аз лично бих пробвал doubler-тип ефект, high-freq shelf EQ за повече 'hsss', други такива. Наистина е въпрос на вкус. Цитирай
Caesar1 Отговорено Юни 21, 2014 Отговорено Юни 21, 2014 Здравей! Много исках да чуя записа , но като гледам си го изтрил :/ . Исках и да те питам нещо на лично , може ли да ми дадеш някакви координати с които да се свържа с теб. Цитирай
disagr33 Отговорено Юли 6, 2014 Автор Отговорено Юли 6, 2014 Здравей! Много исках да чуя записа , но като гледам си го изтрил :/ . Исках и да те питам нещо на лично , може ли да ми дадеш някакви координати с които да се свържа с теб. Може да ми пишеш на лично. Или в vbox7 - disagr33 съм и там Цитирай
Recommended Posts