Dean Отговорено Юни 16, 2014 Отговорено Юни 16, 2014 Eдин вариант и от мен,записан набързо. 4 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Юни 16, 2014 Автор Отговорено Юни 16, 2014 Този джем много кефи - все добри включвания Мишо, Фендера звучи много добре с тези адаптери! Dean - отдалече се чува maple грифа на моята слабост - Charvel-a, познах ли? Цитирай
ultramega Отговорено Юни 17, 2014 Отговорено Юни 17, 2014 (Редактирано) все добри включвания Много прибързано заключение . Ето едно не толкова добро включване https://soundcloud.com/user9552137/fusin-blues-jam А трака адски ми напомня това : youtube.com/watch?v=lktihmbqcTc&t=0m40s Редактирано Юни 17, 2014 от ultramega 3 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Юни 17, 2014 Автор Отговорено Юни 17, 2014 Не е чак толкова зле, особено ако прецизираш малко повече вибратото и бендовете! Интересен тапинг след 2,20 мин., което е попадение 1 Цитирай
zwero Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 (Редактирано) Драснах едно соло от раз, не съм си играл да записвам втори път... каквото е станало. Не съм свирил подобни щуротии отдавна, но исках да си имам спомен от тия Фендер - струни Колеги, няма да ви коментирам, че не съм слушал още всичко . Редактирано Юни 18, 2014 от zwero 2 Цитирай
zwero Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 Много добри неща чух, но няма да ми стигната харесванията за всички Малко си преработих включването, че след лека дрямка солото ми се строи тихо и много в ляво... 4 Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 Айде от мен по лежерно,така го усещам трака,пък и много жици се извъртяха - http://vocaroo.com/i/s0Y5jziVkfB2 ,ташака е,че мощната гръмотевична буря,(в софия) така ми насмете кучето ,докато го записвах това,че за малко да скъса кабела на китарката като тръгна да се крие под кревата,добре,че Леспола е там в куфар 1 Цитирай
evernas Отговорено Юни 20, 2014 Отговорено Юни 20, 2014 Само да попитам,не разбирам от китара ,ама защо всички влизате по еди и същи начин - т.е. от един и същи тон или основния или изсвирен октава горе?Това модерно ли е или липса на фантазия? 1 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юни 20, 2014 Отговорено Юни 20, 2014 То важното е, после какво се случва. 2 Цитирай
bluelemon Отговорено Юни 20, 2014 Отговорено Юни 20, 2014 (Редактирано) ^^ Ми толкова си могат сигурно Редактирано Юни 20, 2014 от bluelemon 2 Цитирай
zwero Отговорено Юни 20, 2014 Отговорено Юни 20, 2014 Ами липсва ни фантазия е верния отговор... Някой започват от "си", а други от "ми", защо не врътнеш едно соло на баса да разнообразим джема... то само с тия тънки жици се изнервихме тука. Не е важно дали свирихме добре... по важното е, че си начесахме крастата . 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Юни 20, 2014 Автор Отговорено Юни 20, 2014 Не знам кой как започва джема, според мен е въпрос на лично усещане и решение, все пак говорим за импровизация. Мен по-скоро ме радва фактът, че доста хора се включиха и то с много добри попадения Блус-схемата си остава благодатна за импровизация / джемовете на тема "фюжън", нямаха особен интерес /, така че скоро обещавам да има Fusion Blues - Part 2.... Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 20, 2014 Отговорено Юни 20, 2014 Само да попитам,не разбирам от китара ,ама защо всички влизате по еди и същи начин - т.е. от един и същи тон или основния или изсвирен октава горе?Това модерно ли е или липса на фантазия? .... хахха .... добра забележка ... отговора е предполагам някъде по средата ... .....мен лично това , което ме притеснява лекинко , защо профи китаристите във форума - т.е хората които са учили китара и си вадят хляба с това избягват джемовете ... особено от такъв вид - стандартна схема , с мириз на норвежки кебапчета в аранжимента , та такъв тип джемове би трябвало да са им като за добър ден ... още повече , че би трябвало профи китарист по дефолт да не е гаражен металист - т.е. ще изсвирят нещо , от което хобистите ще се поучат в не малка степен ... но .... както се казва - явно няма мотивация ... жалко ... Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 20, 2014 Отговорено Юни 20, 2014 Само да попитам,не разбирам от китара ,ама защо всички влизате по еди и същи начин - т.е. от един и същи тон или основния или изсвирен октава горе?Това модерно ли е или липса на фантазия? Те ти бе,драги,друг вариант,май влизам от ре - http://vocaroo.com/i/s0RYffCxQWch 1 Цитирай
Recommended Posts