Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 Да, по принцип 30W е добра мощност за репетиция. АКо има шъзможност китарите да минат през микрофон в миксера, обаче, тогава мощността не е от голямо значение. Но определено 100W кабинет, успява да заглуши барабаните. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 30W лампи са много, бе, хора. Моя скромен АМР е толкова и усилен на 3 (от 12 МАХ) спокойно се чува пред дръмс, друга китара и бас в миксер... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 (Редактирано) E да де, не съм казвал нищо за 30W амп усилен на макс . Има значение и чувствителността на говорителите,както и характеристиката им(ако са от "кресливите" звучат много по-силно). Иначе наистина ламповите звучат две идеи по-силно от транзисторните, което най вероятно означава 3 или 6 dB, понеже, както знаем, формулата на Айнщайн за звуковата енергия има вида. Е = m * (c ^ 2) +-3dB . Редактирано Октомври 22, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 (Редактирано) Здравейте имам едно въпросче към вас:Ако приемем че в една група има 2-ма китариста и един басист колко дисторжана и колко усилватела ще им трябват? Малиии,ква дискусия породи този малоумен въпрос... Бейби Томас,аз със Студио 15 на Маршъл надвиквах тупанджията,та кво остава за 30 лампа.. Опа,3-та редакция-с 50 w. лампов винтейч (новите модели)Маршъл късаш и централното на 5-6 volume. Редактирано Октомври 22, 2006 от Hillbilly Цитирай
Carpe_diem Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 'Що базикате хлапетата така бе?! Свири им се на децата, нека свирят... А аз имам една много яка оферта за тях - продавам си стария дисторшън (не 'щото нещо му има, а 'щото си земах нов) само за 50 кинта... Не че тука е мястото, ама едва ли ще се сетите да погледнате в купувам/продавам Айде пишете на ЛС, ако се интересувате и ше се черпиме по бира Цитирай
Recommended Posts