Jump to content
Българският форум за музиканти

sads

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

sads's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте искам да ви попитам какво бихте ми казали за синтизаторите Fiast.
  2. Здравейте тарся ноти за клавири на песни на групите: Dimmu Borgir Marilyn Manson Naightwish Благодаря предварително!
  3. а бе какво 6те кажете за този дистър-DOD FX86 Death Metal Distortion Pedal?някой ползвал ли го е?и ако може да ми кажете дали е по добър от металзоне мт2.
  4. ае пич били разеснил кое точно какво означава и как се свири( говоря за тези тотички), защото и аз сам новак и аз имам същия проблем с лявата пачица?!
  5. Здравейте знам че това е поредната повтаряща се по смисъл тема но с рист да я заключите ще ви попитам: интерисувам се ако можете да ми дадете на някой учител по барабани от Сливен или Ст. Загора кординатите за да се свържа с него и да започна уроци?
  6. Здравейте някой можели да ми даде линк към Таб. за електр. китара към песента на Hypocrisy - Seeds ot the chaos one ?! Благодаря предварително!
  7. Благодаря за сайтчето. Има добри уроци, но не търсех точно това. Имам предвид Метал, Рок на по известни групи. П.С.Грешката е моя защото не уточних.
  8. Ако някой може да помогне като даде линк ще съм му мн. благодарен
  9. Вихте ли ми дали накой сайт в който да намеря Табулатури за класическа китара, няма значение за изпълнителя и стила. Благодаря предварително!!!
  10. sads

    Оборудване

    ако може да го кажиш на по прост език защото съм начинаещ и това нищо не ми говори
  11. sads

    Оборудване

    Здравейте имам едно въпросче към вас: Ако приемем че в една група има 2-ма китариста и един басист колко дисторжана и колко усилватела ще им трябват?
  12. Супер давайте още сайтчета с видео уроци!!!
  13. Здравейте! Мн. искам да се науча да свиря на барабани. И ще направя всичко за да постигна целта си, но ми трябва някой да ме опъти: 1.искам да разбера някои основни неща в свиренето с барабани 2.неискам мн. а само за 6 месеца да се науча примерно да изпълнявам 2-3 парчета, какво ще ми е нужно 3.има ли таблатури за барабани, както при китарите, и ако има как се разчитат те и откаде в интернет мога да ги намеря По тъпите въпроси разбирате че съм новак, но моля ви няма само аз да съм единственият новак обяснете за да не се налага и др. пат да го правите.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.