a_panov Отговорено Юни 7, 2014 Отговорено Юни 7, 2014 Тимо е твоя човек! Той е човека на електроакустичните китари. Обикалял е магазини, пробвал е много китари. Препоръчвам го! Цитирай
synchu Отговорено Юни 7, 2014 Отговорено Юни 7, 2014 ^^Тук се е развил баш дебат Нямам абсолютно никакво намерение да убеждавам никой в нищо, нито да доказвам нещо. Exotic wood серията съм я тествал лично и мнението ми е от първа ръка, както и за другата изцяло "solid wood" китара на Ibanez. EW не са лоши китари, но просто другата ми харесва повече - какво да направя сега? Такъв е живота. Иначе, в този ценови клас и при поръчка по интернет, се надяваме на добрия качествен контрол на производителя и подредбата на звездите в момента на производството, поръчката и късмета на този, който взима конкретната бройка от склада, за да я изпрати и още няколко десетки фактора Aз бих направил един тур до София, да изпробвам, все пак доста същественото количество налични китари по магазините и да си избера една от тях. Цитирай
Sparrowz Отговорено Юни 7, 2014 Автор Отговорено Юни 7, 2014 Реших в крайна сметка да си изкарам част от отпуска в София с приятели и да обиколя няколко музикални магазина. Това обаче означава да се позабавя малко с покупката, но може би за добро. Благодаря за отговорите и препоръките, най-малкото ми дадоха насока за търсене. От чисто любопитство - в София има ли физически магазини, които да продават Taylor, Martin, марките на Godin (най-вече Seagull)? За последните намерих само един физически (Камертони там надценката е жестока. Като и в bad_link има няколко модела Martin. Друго обаче не намирам. Цитирай
9182 Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Taylor, последно като гледах (някой да каже ако е виждал някъде), нямаше, но китарките им са супер. Така и така ще си в София, виж няколко модела на Takamine, също имат доста добри модели. Цитирай
PlamenM Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Освен Камертон , който внася Годин марките, всички останали марки споменати от теб нямат физически представител в България.Taylor i Martin са много хубави китари , само че инвестицията в подобен род инструменти задължава към определен афинитет към акустичния звук. Бюджетът е 1000 лева, който почти автоматично изключват тези марки от класацията. Ибанец - въпрос на вкус, аз имам акустичен Ибанец нисък клас от 94та година, който ми звучи (на мен) добре, в момента това което има в МЦИ, в това число и безсмислен модел с вграден хорус, не ме грабват. Въпрос на вкус. От акустичен усилвател ИМА нужда, наистина ли някой ще опита да включи акустична китара в Маршал JCM???? Има вариант на закупуване само на качествен предусилвател или ДИ бокс, но той би излязъл на цената на усилвател рода на Фишман loudbox mini.. Цитирай
PlamenM Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Както пише във един форум по повод тази снимка )) I believe that photo was taken at the "Beat It" sessions, just prior to when he stripped off the guitar finish, painted stripes on it and Floyd Rose-ed the bridge..))))) 3 Цитирай
jabs Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Мамка му, и на мен ми приличаше на Еди, ама реших да не се излагам ;) Цитирай
Recommended Posts