kolio_k Публикувано Октомври 13, 2006 Публикувано Октомври 13, 2006 Открих си в компа това парче.Записано е миналата година,записа е правен в студио ама от нас(в смисъл пускаш компа да върви и тичаш да свириш )След това басиста го доизкусури.Надявам се да ви хареса,доста по различно е другите работи,които обикновенно поствам.Казва се -ВАЛИ-подходящо име за сезона http://media.putfile.com/vali Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 14, 2006 Автор Отговорено Октомври 14, 2006 При мен си работи пък и е в путфайл а там винаги всичко ми бачкало.Пробвай пак по късно може да са имали прблем със сървъра там Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Много е добро. Супер приятно за слушане. Цитирай
Geo Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Много ми хареса и бъсът е сочен "ПРО" Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Много е готино - спокойно и завладяващо. Слушам го вече 3-ти път, дали би могъл да го качиш примерно в gmail да си го свалим за по-удобно слушане Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 14, 2006 Автор Отговорено Октомври 14, 2006 благодаря на всички за хубавите думи.Много се радвам,че ви харесва. @niki123bg още утре ще го пъхна в Гмейла Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 П.П. Заради няколко елемента като kolio_k тук из Форума ми се изчерпаха хвалбите и сега само на смайлита карам... :green: Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Кольо,идеално е-хармонията на китарата е страшно красива по начина изсвирена с тези обръщения и тона приляга на композицията! Евала и повече такива неща пускай! Владо П.С. Ровя се из бекинг трак-овете ми за следващия онлайн джем! Цитирай
fragile Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 очаквам само от нейде да засвири тромпетче и парчето ще заспи... браво яко е Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 15, 2006 Автор Отговорено Октомври 15, 2006 Благодаря на всички Това е един от малкото записи които имам в тази посока,сигурно трябва да врътна още в същия дух. @Vlado_Abroad. Много ще се радвам да изкараш нещо яко за джемене и аз ще потърся.Мисля,че имах един доста барнат блус Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Току що се досетих, че доста от тези файлове се свалят в Temporary Internet Files, успях да открия мп3-ката там и си я копирах в нормален folder и сега си я имам за слушане Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 16, 2006 Автор Отговорено Октомври 16, 2006 супер,а аз забравих да я кача Цитирай
Recommended Posts