kirk-hammett Публикувано Октомври 13, 2006 Публикувано Октомври 13, 2006 Какво мислите за този AMP . Понеже все още не съм си взел кубе а това мисля ,че ще е доста добър избор . Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Ако не беше ужасния брум от дистера сигурно много щях да го обичам. Во истина в момента разполагам с малкото му братче от 15 вата, но няма да кажа нищо друго лошо по негов адрес. Ако смяташ да го ползваш с външен ефект ще цепи мрака. Вградения дистер е много мощен, но бръмчи като за световно. Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Пробвах преди време 50-ката с един Ибанец S в Икономов, Благоевград и не ми хареса. Не беше само бръма, има нещо тенекиено в звученето му. Сори, това е мое впечатление. Успех! Цитирай
AXE Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 И аз го пробвах в Благоевград и се присъединявам към bigjav. Драйва му е по-скоро драйф :green: Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Несравнимо по-добър вариант е АVТ 50, т.е. новите Valvestate! Между другото, в момента има такъв в Икономов Б-град! Цитирай
kirk-hammett Отговорено Октомври 15, 2006 Автор Отговорено Октомври 15, 2006 С MT - 2 ще го ползвам . Но другата седмица ще ходя да го чуя Мерси много Цитирай
rockstar666 Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 А новият Велвстейт,колко струва? Цитирай
kirk-hammett Отговорено Октомври 15, 2006 Автор Отговорено Октомври 15, 2006 Пробвах преди време 50-ката с един Ибанец S в Икономов, Благоевград и не ми хареса. Не беше само бръма, има нещо тенекиено в звученето му. Сори, това е мое впечатление. Успех! Ти пък кво сори . Мерси че ми казвате тези неща Цитирай
MDFk Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Имам ДФХ30ка. Бучи много наистина, иначе става за вкъщи. "Достатъчен" амп. едит: с Дигитех РП200 не бръмчеше почти, но процесорните дистове определено бяха слаби и тенекиени, така че има и от Искъро по дълбоко. Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 А новият Велвстейт,колко струва? иляду лева!!! Цитирай
bluee_fender Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Аз имам такова кубе и е много яко. Драйва въобще няма да го коментирам - яката работа, фленджера не струва, но другите ефекти са ок. Вервай ми нема да сгрешиш ако го вземеш тук може да му чуеш гласчето http://www.bg-sonic.com/player.php?pl=play...er=87&work=1188 @ edgecrusher Не знам за какъв брум и шум говориш Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 @ edgecrusherНе знам за какъв брум и шум говориш За ей такъв, дето като натиснеш копЧиту и прай: Брррррррррррррррррррррр! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Аз имам най-малкия брат от серията MG10 Мога да кажа че драйва му е превъзходен. Кофти звукът идва от малкия 6.5 инчов говорител. Веднъж обаче го пробвах в Marshall cab 2x12 и мога да ви кажа че те тва беше ебаси якия звук. Шумен е, вярно, но всички маршалски драйвове са такива. Това е защото преди кривоча им повдикат честотите около 4 - 8 kHz. Затова пък звучи невероятно "живо", ако не ме домързи довечера ще постна някой семпъл. За сравнение и triaxis на LD2 green/yellow е почти толкова шумен като му усилиш гейна и повдигнеш treble преди драйва. Цитирай
TONY Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 аз лично поне досега не сьм чувал лош усилвател от Маршал може да имат - добри,седно добри, много добри и превьзходни ампове но за лоши не знам с 100 вата транзисторна глава си забива и Роб Зомби( дали точно от тази или от преходната серия - трябва да видя рекламата) а за шума има Роктрон и Бос! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Ето, за желаещите да чуят: Jackson DK2 с EMG-81 -> Marshall MG10 -> комп + импулс каб симулатор Jackson PS2 с J70/J135 -> Marshall MG10 -> комп + импулс каб симулатор Струните на PS2 са чисто нови и плякат малко... Като цяло пасивния J70 дава малко по-флуиден звук, EMG-то е с по-стегнато звучене. Шума си е както си идва от кубето, не е чистен с нищо. Като се заслушам си е направо безшумен драйва. Edge, ти да нямаш проблем с кубето че да ти бръмчи.. На колко метра от трафопоста живееш :-D Като цяло си е драйв за жица, за ректифайърско ню-метъл му трябва един компресор допълнително. Цитирай
Recommended Posts