Jump to content
Българският форум за музиканти

Слушалков въпрос


Recommended Posts

Здравейте колеги, имам въпрос относно ей ТЕЗИ слушалки за барабани? Дали някой има опит с тях и може да сподели мнение? Или да ми препоръчате някой друг модел г/д на тази цена. Имайте предвид че ще се използват с барабани които не се  озвучават, т.е не трябва да уплътняват особено много за да се чуват и барабаните :) Благодаря предварително. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

 

при таква употреба, може би по-добра идея е хубави тапи за уши? С хубави тапи като на Alpine и Vater ще постигнеш много повече от желания ефект - те не просто намаляват звука, а и ти позволяват да чуваш всичко чудесно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Пропуснах да спомена че ще се ползват от не само един барабанист и от хигиенна гледна точка мислех че големите слушалки ще са по-добър вариант. Другата опция е тапичките да се чистят след всяка употреба ама си е играчка... :)

Редактирано от emancipaciq
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки да си купи тапи, 20-30 лева са и са предназначени точно за това! Пробвал съм няколко марки/модели и без такива никога не свиря.

 

От известно време обаче сложих майкове навсякъде и си слушам целия микс на слушалки - много много по-добре е от преди! :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Здрасти, както колегата от по-горе и аз ползвам Vic Firth http://www.musicworld.bg/bg/c_2035/i_24865/Vic_Firth_SIH1.html ! Наистина вършат невероятна работа вече повече от година ги ползвам и нямам никакви оплаквания. Елиминират директните пикови звуци и чуваш колкото трябва. Не-не стават за студио слушалки, звука, който възпроизвеждат е не повече от приличен. За репетиции с група са още по-подходящи ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.