emancipaciq Публикувано Март 31, 2014 Публикувано Март 31, 2014 Здравейте колеги, имам въпрос относно ей ТЕЗИ слушалки за барабани? Дали някой има опит с тях и може да сподели мнение? Или да ми препоръчате някой друг модел г/д на тази цена. Имайте предвид че ще се използват с барабани които не се озвучават, т.е не трябва да уплътняват особено много за да се чуват и барабаните Благодаря предварително. Цитирай
boreto Отговорено Април 2, 2014 Отговорено Април 2, 2014 Здравей, при таква употреба, може би по-добра идея е хубави тапи за уши? С хубави тапи като на Alpine и Vater ще постигнеш много повече от желания ефект - те не просто намаляват звука, а и ти позволяват да чуваш всичко чудесно. Цитирай
emancipaciq Отговорено Април 2, 2014 Автор Отговорено Април 2, 2014 (Редактирано) Пропуснах да спомена че ще се ползват от не само един барабанист и от хигиенна гледна точка мислех че големите слушалки ще са по-добър вариант. Другата опция е тапичките да се чистят след всяка употреба ама си е играчка... Редактирано Април 2, 2014 от emancipaciq Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 3, 2014 Отговорено Април 3, 2014 Всеки да си купи тапи, 20-30 лева са и са предназначени точно за това! Пробвал съм няколко марки/модели и без такива никога не свиря. От известно време обаче сложих майкове навсякъде и си слушам целия микс на слушалки - много много по-добре е от преди! Цитирай
boreto Отговорено Април 3, 2014 Отговорено Април 3, 2014 Тогава си купете едни антифони на Vic Firth - щре реши проблема в пъти по-добре. Поздрави Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 3, 2014 Отговорено Април 3, 2014 Или жълти безименни за 4 лева (от Бриколаж/Практикер). Цитирай
emancipaciq Отговорено Април 7, 2014 Автор Отговорено Април 7, 2014 Благодаря за предложенията! Цитирай
misterj Отговорено Април 7, 2014 Отговорено Април 7, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/390483648327?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649Ето тук може да си на далавера. Цитирай
Mogila Отговорено Април 7, 2014 Отговорено Април 7, 2014 Аз ползвам слушалките на Vic Firth и съм много доволен. Струват си парите отвсякъде Цитирай
hanneman Отговорено Юли 9, 2014 Отговорено Юли 9, 2014 Здрасти, както колегата от по-горе и аз ползвам Vic Firth http://www.musicworld.bg/bg/c_2035/i_24865/Vic_Firth_SIH1.html ! Наистина вършат невероятна работа вече повече от година ги ползвам и нямам никакви оплаквания. Елиминират директните пикови звуци и чуваш колкото трябва. Не-не стават за студио слушалки, звука, който възпроизвеждат е не повече от приличен. За репетиции с група са още по-подходящи ! Цитирай
Recommended Posts