adXok Публикувано Октомври 10, 2006 Публикувано Октомври 10, 2006 Снощи от едно миди избацах тва гениално според мен парче от дет метъла. За Палиев и другите барабанисти, басисти... но не и за китаристи, да спомена, че съм го бацал САМО И ЕДИНСТВЕНО на Reason 3. Китарите са уй-жасни! Използвах само единични семпли от Reason 3 за барабаните и баса и от класическа китара с метални струни за "китарата", като я прекарах през скриймъра и поджиджавках едно-друго. Смятам барабаните станаха... и баса... и бахура! Тук иде реч да кажете справям ли се със звука! Смесвам и миксирам на слушалки от 29 лева и на колонки с яйцевидна форма 15 лв. Инструмент - мишка и пишка! Айде да ни е честито: God_Of_Emptyness П.П. Аре ако някой има 7-струнна ел. китара с ръчка (флойд) да свирка, че от 10 години вече му се точа на това парче. Да му сложа ли и моите вокали!?! Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Май си прав, по-добре да ги няма тия т.н. китари. Ако искаш направи един микс с барабани и бас само и аз ще се опитам да довърша останалото. Ех, Морбид Ейнджъл още са ми присърце и то много! :inlove: Цитирай
CyberGene Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Абе пич, вземи поспести вече най-накрая някакви пари и си вземи едни китарка бе, не вярвам да е толкова зле положението, че вече толкова години да не си купиш дори и най-смотаната електричка? Баси и фленджъра... Цитирай
adXok Отговорено Октомври 11, 2006 Автор Отговорено Октомври 11, 2006 Проблемът не е в спестяването на кинти... а в страничните разходи. Само наема на месец ми е 300 лв.. Иначе досега ехе... и китара и усилвател да счм си купил, че даже по 2! Но поне живея нашироко и ми е гот, кат аз си искам. Абе то китари ще има в скоро време, дайе 3 и бас... проблемът е че няма да ми се свири. Освен в събота или неделя. Иначе по темата... Ако сложа мултисемпълни барабани и бас... нещата по това кавър-гавърче ще станат убийствени. It's just the beginning (death metal compilation). Леле ако се върнат годините на Morbid Angel, Carcass, Massacra, Cannibal Corpse... Ех, младини Аве как мислите че ще реагира една потенциална публика, ако се свири много разнородна музика от една банда... Примерно имам електро-фънк парчета с откорвен клубен ритъм и счщевремено, яка жица... Честно казано не се осмелявам да пускам работи с мои вокали, щото на който и да съм ги пускал досега все казва, че такава песен не може да има!? Дано да се съберем тайфа да свирим авторска музика, ама без барабанист... На мен барабаните са ми слабост и не мога да си представя друг да е а тях, а аз не искам да свиря барабаните. Затова барабанистът ни "ще е от Тайван"... поне така пише на частите му... на повечето! Цитирай
Recommended Posts