de4o Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 миксера горе вдясно,трябва грешка-да се чете "ВЛЯВО"... Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 За жалост тъкмо видях че имам същия проблем и с Кюбейса,ръчках и пак нищо - там да можеш да помогнеш ? Или някой друг? Цитирай
de4o Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 За съжаление слабо познавам Кюбейса,работя с Одиджи и Саунд Фордж,но предполагам,че ще е нещо аналогично. Цитирай
Da_Fuse Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 При CuBase мога да опитам да помогна. След като влезеш в програмата и отвориш някакъв проект натискаш ф3 при което изиза софтуерният миксер на програмата. Най-вляво има един ред икони, една от тях прилича на един кабел който се раздвоява натискаш и ти излиза цялата схема на входове и изходи, и от там си избираш кое устройство да използва за изходящ сигнал , кое за входен и т.н. Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Пробвах и нищо,като сменя курсора на мешката вместо стрелкичка да ми е говорителче и го проплазна върху записания трак и излиза звук за стотни от секундата,ще включвам китарата-в такав случай какво да дам за ин и какво за аут,пробвах там всякакви комбинации ,но за жалост - нищо!!! Цитирай
VSTi Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Ползваш ли АСИО? провери кои канали на картата са в вст връзките /vst conection/ в дивайс сетъпа Включен ли е монитора за трак? / ако искаш да слушаш и свириш без да записваш/ не чуваш входен сигнал , или нищо... От това което правиш съдя, че прослушваш с говорителчето маркираната секция от аудиото...ама ти си го записал, или е импортвано? Цитирай
rockstar666 Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Ще записвам,и да - така го чувам но за някакви стотни от секундата ,а вече като го сейвна под някакав формат с Уин ампа го слушам дадения трак без проблем! Ползвам АСИО,просто ,като отворя програмата и тя ми мълчи-ни вопъл,ни стон! Искам да я ползвам за запис,напр.да си запиша една китара после да си насложа втора,трета,а сега това не е вазможно,как да запиша втората китара при условие,че не чувам първата!? Цитирай
zombie Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Значи ако файловете ти са в 3 архива(при мен така беше) правиш следното: Правиш ново виртуално cd и задаваш 1-вия архив за вирт.cd (без да го разархивираш!)... инсталацията си тръгва автоматично... След като стигнеш до там,че ти иска 2-рото cd...правиш ново виртуално cd и даваш 2-рия архив за cd-тo (отново без га го разархивираш!)...така инсталацията си продължава напред. По същия начин постъпваш и с 3-тия архив. Поне при мен така стана.Надявам се да съм ти помогнала. Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Да и аз мисля че беше нещо подобно въпреки че след като я инсталирах и 15 минути бъзиках да видя има ли разлика от 2 версия я изтрих - тая програма е супер но не и за рок музика или поне по твърда такава - е това разбира се е лично мнение . Все пак успех в начинанието .Цеко Цитирай
Human_Waste Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Привет Значи имам следния проблем: създавам си Redrum Drum Computer и барабаните си ги правя сичко е ОК, но за цялия трак съм задал темпо 180 примерно а искам отделни части от парчето да са с друго темпо и немога да намеря как да се променя динамично без да се намесвам. Няма ли някъде такава опция примерно да селектирам дадена част и да и задам еди кво си темпо а като цяло да си върви на 180. Иначе как се справях до сега с това - изрязвам си няква част слагам я в друг Редръм, експортвам я аудио и т.н. всичи части с различно темпо после в КюБейс ги съединявам...ама много играчка Та моля някой ако има идея по въпроса ?? Цитирай
Roevers Отговорено Февруари 26, 2007 Отговорено Февруари 26, 2007 Ако си вържеш Reason в Cubase, и той следва неговото темпо. А в Cubase можеш спокойно да си задаваш смяна на най-различни темпа и размери? Цитирай
esskei Отговорено Февруари 26, 2007 Отговорено Февруари 26, 2007 Аз започнах да работя с Reason 3.0 но имам един проблем.. Когато натисна примерно : Create -> Create Device By Browsing Patches Немога да чуя никакав звук освен от тези които забвършват на .rx2 (пример : 125_OrganMaddnes_mlp_elab.rx2) немога да отварям фаилове коио завършват на .zyp .sxt .cmb и с 2 думи всички останали.. Ако някои може да ми помогне да пише на ЛС или тук Благодаря предварително Цитирай
Human_Waste Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 (Редактирано) А как се променя това темпо в Кюбейс ??? Редактирано Февруари 28, 2007 от Human_Waste Цитирай
Roevers Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 А как се променя това темпо в Кюбейс ??? Има някъв Tempo Track в Project мениуто. Reason когато вързан с Cuibase с Rewire следва всички смени в темпо и размер като един истински слейв Цитирай
Recommended Posts