krasito Публикувано Февруари 23, 2014 Share Публикувано Февруари 23, 2014 Ще успея ли с такъв кабел да прекарам звука от компютъра към аудио система(USB от към компютъра, 3,5мм от към аудио системата)? Не ме питайте защо точно по този начин искам да стане, просто ми кажете дали ще стане Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 23, 2014 Share Отговорено Февруари 23, 2014 Не, няма да стане. Този тип кабел е за AUX интерфейс, който се поддържа от определени устройства. Конвенционален компютър и аудио устройство няма да могат да обменят аудио по него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Февруари 23, 2014 Share Отговорено Февруари 23, 2014 (Редактирано) Ако искаш по най-евтиния начин:http://www.tinydeal.com/usb-3d-sound-adapter-p-2434.html Може да ти припуква аудиото малко, не работи супер стабилно. Но е plug n play, включваш го, избираш го като аудио устройство (даже може да го зададеш default, и всеки път като го включиш си тръгва звука през него). Става само и единствено да ти вади аудио сигнал от usb, разпознава се от уиндоус като външна аудио карта. Има уж някакъв вход за компютърен микрофон, който е доста зле, и все едно че няма Поне на мен ми звучи малко по-добре като си вкл. слушалките в такова нещо, отколкото в изхода слушалки на компютъра. За съотношение сигнал шум не знам дали не е по-зле, но иначе се чува разлика в саунда. Редактирано Февруари 23, 2014 от emosms Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasito Отговорено Февруари 23, 2014 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2014 А ако си взема USB слушалки някой ще може ли да ми ги преправи така, че да се получи такъв кабел? Възможно ли е изобщо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Февруари 23, 2014 Share Отговорено Февруари 23, 2014 За какво ще го ползваш това нещо първо? Колко ще струват такива слушалки, с някакъв измислен вграден интерфейс, в сравнение с някакъв измислен отделен интерфейс, после да ги преправяш и т.н.Ползвах едни usb слушалки и се оказа, че usb буксата е само за микрофона им, а самите слушалки вадят звук от 3.5мм на компа.Не мисля че си струва занимавката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasito Отговорено Февруари 23, 2014 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2014 Аз имам едни USB слушалки, които са си USB слушалки(нямат 3,5мм жак). Ами мисля със слушалки да го направя, защото едва дали ще си намеря такова http://www.tinydeal.com/external-sound-card-adapter-for-pc-p-6420.html . Не искам да го поръчвам, искам да си го купя от някой магазин .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Февруари 23, 2014 Share Отговорено Февруари 23, 2014 Щом искаш да ги разваляш Купувал съм такова от една компютърна фирма, беше 5 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasito Отговорено Февруари 23, 2014 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2014 Ще търся утре, но не вярвам да намеря. Преди колко време взе твоето? Стискайте ми палци да намеря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Февруари 23, 2014 Share Отговорено Февруари 23, 2014 Преди година от тези http://www.erabg.com/home/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 24, 2014 Share Отговорено Февруари 24, 2014 (Редактирано) Краси, имай предвид, че това е по-скоро музикантски форум, не форум за компромисна битова аудиотехника и бит пазар. С такива методи и средства, едва ли ще постигнеш някакъв завиден звук. Евтините USB звукови карти звучат като пръдня, така или иначе. Тези, които започват да звучат прилично като УСБ кодеците на Estillo и други фирми(С C-MEDIA/TI чип вътре) струват към 50-уна. Има и Behringer външни карти. Плюс това, на компютъра си имаш аудио карта с 3.5мм изход. Редактирано Февруари 24, 2014 от Evtim Djerekarov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts