mengel Публикувано Октомври 3, 2006 Публикувано Октомври 3, 2006 Това е вече окончателния вариант на парчето. Постнал съм го в g-mail-a. Благодаря на Baby Thomas за помощта с DFH. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Екстрае,Ачо,много яко звучи! Добре си го изпипал! Владо Цитирай
mengel Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 Мерси Владо, а между другото прачето се казва "Secrets". Като не гледам какво пиша :wall: Цитирай
don_pepinio Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Супер,браво... аз много се изкефих!!! Цитирай
mengel Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Отговорено Октомври 5, 2006 Благодаря .ЩЕ СЕ СТАРАЙМ ВСЕ ТЪЙ! Цитирай
mengel Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Отговорено Октомври 10, 2006 А някакви забележки по звука?...Питам защото мисля да презапиша старите неща и да търся долу-горе такъв звук. Цитирай
don_pepinio Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Парчето е убиец и като звук и като изпълнение...евала!!! Според мен само басеца му е проблема. :think: Цитирай
adXok Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Нямам какво да кажа... затова ще повторя думите си от преди повече от година: - Ангеле, ти си един от най-добрите музиканти за мен в този форум, а защо не и в страната... Всъщност само май техниката, с която бацаш парчетата те поставя по-долу от Symphony X. Драго ми беше да слушам едно музикално произведение изпълнено с тайни! И сега забележки: Баса що не го записа с бас китара... ако нямаш, то и аз нямам Вокала, ако си го правил ти, дай малко повече хъс, не се старай да е непременно верен и да пееш. Използвай главно характера си на музикант, а не пеенето на гласа само като такова, когато пееш... или го кажи на вокалиста си! Искаме още по-добри неща вече... много си вдигаш летвата... при това сам си я вдигаш. :hello: Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 Просто прекрасно - аранжимент, изпълнение!! Най-слабото място е вокала ... Браво, пичове !! П.С. Ачо, я пиши на РМ да те видя къде си, що си Цитирай
mengel Отговорено Октомври 12, 2006 Автор Отговорено Октомври 12, 2006 Благодаря особено за забележките. С вокала сме работили доста време заедно, още когато бяхме пълнокръвна група. Може би съм му свикнал, а и той е спрял да се занимава с музика. Виж ако Ръсел Алъм или Йорн Ланде бяха на линия или някой познава подобни гласове тук... Понеже правейки линията на вокала, в главата ми винаги е звучал единия от двамата.... Но... Искренно се надявам да ви зарадвам скоро време с албум, а после Цитирай
Tiho Absolut Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 :killyou: !!! Защо заеба метъла бе брато!!! Малко прекалих с но така съм поне искрен. Парчето не е лошо но не е нищо ново под слънцето, нали ме разбираш! Трябва да има :guitar: и а не :violin: !!! Скоро ще кача моите бозички! Аре!!! Цитирай
Recommended Posts