Jump to content
Българският форум за музиканти

Tiho Absolut

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    gitar

Tiho Absolut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте и от мен! Ще си позволя да дам мнение по въпроса. Според мен усилвателите Бугара са достъпни за нашенския джоб и затова се лансират доста на пазара. Всяка Бугера имитира някакъв супер известен усилвател като напримар: 620 - Пиви 6505, 6262 - Пиви 6505+, 1990 - Някой от Маршалите, Трирек - или Меса буги иби Енгъл Инвейдър, 55 - Фендър и т.н. и т.н. и т.н. Работата е там, че като я чуеш само нея /Бугерата/ звучи убийствено и супер яко но ако случайно на участие се зесечеш с някой, който има оригинала - например Пиви 6505+, то тогава започвеш да се замисляш по вапроса. Бугерите не мога да докарак честотите на оригиналите. Все пак ако в бандата Ви другите звучат прилично с добри китари и усилватиле и барабани то тогава като цяло в общия звук Бугерата ще го докара. Моето мнение е, че няма нищо срамно да се свири с Бугера. Всеки според потрабностите и на всеки според възможностите. хехехе. И знайте, че все пак НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО Е ТАКА НАРЕЧЕНОТО "ЗАДКИТАРНО УСТРОЙСТВО" или по-точно самият китарист. Може и с Бугара да си страхотен но ако си бездарник то и с Маршал, Меса, Пиви, Енгъл и т.н. пак си оставаш същия! Това е от мен!
  2. :killyou: !!! Защо заеба метъла бе брато!!! Малко прекалих с но така съм поне искрен. Парчето не е лошо но не е нищо ново под слънцето, нали ме разбираш! Трябва да има :guitar: и а не :violin: !!! Скоро ще кача моите бозички! Аре!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.