fluti Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 /офф vlex, "керпеден" се казват клещите /офф Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 В София знам човек ,коита за 120 лв /позиции+труд/ ще е направи перфектно! Да не е Ицо от Люлин?Мн добре бачка.Само не се връзвайте на Давидков,че на един телекастер 69 мейпъл нек как ги беше сменил..с дупки отстрани,абе ужас. :killyou: Цитирай
synchu Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 ^ съгласен абсолютно!!! Втория така ми левълна прагчетата (а съм имал и доста други случки с него), че се наложи да ги сменям и съвсем случайно, издирвайки лютиер, попаднах при Христо, който ги смени абсолютно перфектно. Силно го препоръчвам (както винаги) за работа по "дървенията", прагчета и т.н. Много кадърен човек. Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 31, 2006 Отговорено Октомври 31, 2006 В София знам човек ,коита за 120 лв /позиции+труд/ ще е направи перфектно! това си струва ако имаш китара за 2000лв, но ако имаш нещо китайско за 200 лева ме съмнява.... Цитирай
Wheels_of_Fire Отговорено Ноември 1, 2006 Автор Отговорено Ноември 1, 2006 Е моята е с реална цена за 2ра ръка 200 лева, но пък е унгарска. Цитирай
Recommended Posts