Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Не знам колко от вас гледат "Шоуто на Слави" и формата, който се случва в момента там... 

Но не мога да не споделя, че има едно дете, което пее изумително! 
Убедете се сами:

http://youtu.be/fspdA-mnxz8

А днес изпя песента на Christina Aguilera "Hurt" по изумителен начин... утре видеото ще е в нета.

На всичкото отгоре е изключителен сладур. Профилът и във Facebook до момента има над 70 000 харесвания!

Редактирано от savov
  • Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Абсолютно  носи смазваща харизма и незнам на 9 години как си е оформила всички регистри абе на това му се вика талант!
Аз се поинтересувах и разбрах, че тя пее от доста малка има и изяви на 7 или 8 години ще те излъжа.

Страшно заби на К. Агилера парчето..

Отговорено

интересна тема, която би дала реална представа за броя на истинските музиканти във форума (:

И аз не разбирам какво искаш да кажеш!?

Отговорено

искам да кажа нека всеки си каже мнението за пеенето на това момиче, защото според мен са доста пресилени нещата

с риск да си навлека гнева на някои хора

аз казвам че пее фалшиво

предполагам че може и да се оправи след време с уроци по пеене не знам, но в момента е просто дете което пее и нищо повече

интересно ми е мнението и на други хора

за да видя дали не съм само аз в грешка (;

Отговорено

Az пък казвам,че нещо са го пренавили детето ,болни амбиции на родители предполагам,и на тази въраст наистина по-добре да не се насилва да пее такива неща,гласа и тепърва ще се оформя,чисто физеологически.

Отговорено

това за болните амбиции си го мислех и аз, а другото важно което пропуснах да кажа е че се омаловажава участието на другите деца със този силен отзвук за един участник със спорни умения, от голяма маса хора, което е може би някакъв български патент да се набелязва един човек за голям и автоматично да се изключват останалите и да се отричат всички техни качества, а като го погледнеш после отблизо да видиш хилядите му недостатъци

Отговорено

В интерес на истината, за годините си, момичето пее добре, макар и да има по-добри примери.

Вярно е, че прекомерното пеене в тази възраст, не е препоръчително.

Може би момичето е толкова показвано, не защото пее сравнително добре, а защото е и симпатично.

Има много примери за таланти в ранна възраст:

вижте това циганче как пее -

Някои може би ще кажат, че записът не е подходящ пример поради разни причини,

но обърнете внимание, колко обикновено изглежда пеенето на момчето, без поза, без

напъни - все едно (а и очевидно) това прави по цял ден. А е доста виртуозно.

Различният бит на този етнос често ражда доста забележителни таланти в музиката,

особено в народната такава, а и чалгата.

Това може да ни накара да се замислим за нашия бит, нашите нагласи, идоли, начин на живот

и за причините, поради които често сме(и създаваме) повече или по-малко успешни

имитатори на западната музика, на които може би липсва непосредствеността, която

е отличителна черта за наистина добрите музиканти.

Разбира се, нета гъмжи и от може би по-подходящи примеи за "деца-чудо":

Отговорено

това за болните амбиции си го мислех и аз, а другото важно което пропуснах да кажа е че се омаловажава участието на другите деца със този силен отзвук за един участник със спорни умения, от голяма маса хора, което е може би някакъв български патент да се набелязва един човек за голям и автоматично да се изключват останалите и да се отричат всички техни качества, а като го погледнеш после отблизо да видиш хилядите му недостатъци

Аз пък за български патент забелязвам една друга тенденция... да се казва на черното - бяло ;)

А това, че има голямо внимание към именно това дете... явно е спечелило публиката!

Безсмислено е да се оспорва напълно заслуженото внимание към детето и безспорния талант и харизма, които притежава!

Отговорено

Никой не оспорва, че детето е много талантливо и чаровно. Просто си говорим за странични неща, покрай това.

Наистина, не знам до колко е добре, да се пее много в тази възраст.

Въпреки, че има много примери за такъв успех - веднага се сещам на Hanson, които бяха много забележителни като подрастващи пубертети - имаха прекрасни звънливи гласове, докато сега-като големи, бих казал, че звучат доста по-стандартно.

Отговорено

Избихме рибата от Таланти, че стигнахме и до Децата - Трагедия!

То не беше Х Фактор, Гласът на БГ, Пей с мен, Танцувай с мен и други само дето *Спи с мен нямаше*! Пък да ни говорим тоя Слави сума ти формати направи, за танцьори, певци, балерини и прочие......, че сега започнаха да се търсят певчески таланти от Децата? Сега гледам пак започва някакъв нов формат за изява на малки деца?!?

Всичко е с комерсиална цел, определени личности да си пълнят джобчетата, чекмеджетата и банковите им сметки с мангизи за сметка такива формати и лошото е че се използват и деца независимо колко са талантливи или не!

Децата са попивателни спор няма, че има такива които пеят страхотно има, че има таланти има, то и аз като бях на 7-8г. пеех страхотно "не че сега не пея де", ама аз съм против такива детски формати.

Отговорено

Да кажа честно, съгласен съм с Ванденплас. Дефакто изпълнението й на нито една от песните в задачата не ми хареса. Особено това на Hurt - Кристина Агилера за мен е Кристина Агилера и никога няма да харесам как някой друг пее нещо нейно, който и да било. Тя за мен най не трябваше да продължи от всички участнички. В нито един компонент не беше най-добрата и никога не пееше на върха на възможностите си. А за пубертета не съм сигурен какво ще й стане. Но ако тя спечели, ще е просто срам и позор!

Лично мнение, което аз ще променя само през трупа ми. На мен повече ми харесаха другите участнички, особено тази, която пееше последна чуждоезичната песен. За мен Крисия продължи най-незаслужено.

:offtopic-001: Лично мен ме изненада, че никое от момичетата не си избра Left Outside Alone.